Jan De Meuleneir/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan De Meuleneir/Photo News

Luc Bellings proeft sliptongetjes: “Aan dit bord heb ik niet voldoende, wie hier honger heeft, eet zelfs die slechte frieten nog met plezier op”

Na een ommetje vorig jaar in de Ardennen keren sterrenchef Luc Bellings en redacteur Stefan Vanderstraeten deze zomer weer voltijds naar de Belgische kust terug. Zeven zaterdagen, vijfendertig nieuwe restaurants, zeven oerklassieke gerechten. Vandaag op het menu: solettes meunière. 

32 reacties

 • Dick De Zeure

  4 jaar geleden
  Geef mij maar een goed Chinees restaurant.Lekker en altijd meer dan genoeg voor een betaalbare prijs!
 • Anne Liesje

  4 jaar geleden
  Raar dat Bellings, die zelf failliet is gegaan met zijn "restaurant", hier op HLN zijn zeg mag doen en andere eetgelegenheden komt afbreken.
 • De Rekwisiet

  4 jaar geleden
  Dankzij dit soort pipos is de horeca om zeep. Wat interesseert het mij wat die Luc Bellings schrijft. De wereld loopt vol van wanabees als hij, Piet Huyzentruits en Jeroen Meus dat niet eens op n veilige manier toont hoe je de patatjes moet afgieten
 • marijke boulet

  4 jaar geleden
  Ben ooit bij Luc Bellings gaan eten , 225 eur voor 2 personen en mijn partner en ik hadden ook niet genoeg gegeten waren allemaal kinder porties . Luc kan dus maar beter zwijgen over "te kleine porties "
 • paul van gele

  4 jaar geleden
  Ik ga wel naar de kust met mijn frigo box dan weet ik te minsten wat ik eet en dat scheelt aardig wat in mijn portemane hoor.