Sterrenchef Luc Bellings proeft deze week dame blanche.
Volledig scherm
PREMIUM
Sterrenchef Luc Bellings proeft deze week dame blanche.

Luc Bellings proeft dame blanche: “Saus uit een plastic buske en industrieel vanille-ijs. Dit is een drama”

Na een ommetje vorig jaar in de Ardennen keren sterrenchef Luc Bellings en redacteur Stefan Vanderstraeten deze zomer weer voltijds naar de Belgische kust terug. Zeven zaterdagen, vijfendertig nieuwe restaurants, zeven oerklassieke gerechten. Vandaag op het menu: dame blanche. 

36 reacties

 • Rudi Pieters

  1 jaar geleden
  Als thuis alles lekkerder is wat goed mogelijk is dan kom je ook niet meer buiten eens lekker gaan fietsen en een terrasje doen vind ik leuk elk zijn mening
 • Jan Vanachter

  4 jaar geleden
  Afbreken is gemakkelijk.
 • Dave Florizone

  4 jaar geleden
  Beschamend, eerst failliet dan betrapt op doping en dan maar kritiek uiten op de horeca, dit noemen ze ook een topchef.
 • Nico Herbots

  4 jaar geleden
  Op door toeristen druk bezochte plekken schieten de 'tourist traps' als paddenstoelen uit de grond. Dat is een fenomeen dat overal ter wereld voorkomt. Natuurlijk vragen ze lachwekkend hoge prijzen voor tweederangs gerechten en producten, natuurlijk is de bediening nors en de hygiene ondermaats, het moet opbrengen, zo veel mogelijk met zo weinig mogelijk inspanning. Ze liggen niet wakker van negatieve commentaren, vol zit het in het hoogseizoen toch.
 • Pieter De Ruyter

  4 jaar geleden
  Ik begrijp ook niet dat mensen 8 euro willen betalen voor iets dat thuis nog geen 30 cent kost.Behalve de mayonaise in een frietkot en industrieel ijs is de winstmarge op geen enkel product zo groot.