Bij een huurformule weet u elke maand exact hoeveel uw voertuig u kost
Volledig scherm
Bij een huurformule weet u elke maand exact hoeveel uw voertuig u kost © Thinkstock

Lenen of leasen voor een auto? Dit is het voordeligste

SparenOverweeg je momenteel de aankoop van een nieuwe wagen? Als je niet over voldoende spaargeld beschikt, kan je een autolening aangaan. Een andere formule die aan populariteit wint is private leasing. Voor bedrijfswagens is dit een courant gebruik, maar ook voor privéwagens komt die huurformule vaker in zicht.

4 reacties

 • Hilde Peeters

  4 jaar geleden
  Als er maar iets aan die auto is steenslag sharretjes of andere kleine dingen begin je te betalen denk maar aan wegenwerken mij auto is niet meer perfect hierdoor maar is van mij . ik vind het erg maar kan er wel mee blijven rijden daar zou ik veel betalen.
 • Els P

  4 jaar geleden
  Koop een oude Japanner van 5000 euro en rij er 400 000 km mee (om te beginnen). Autorijden is duur als je alles geloofd wat ze je vertellen. In een imagomand is dat natuurlijk moeilijk.
 • Karine Roeland

  4 jaar geleden
  Een wagen kost veel geld, of je nu huurt of koopt. Als je een wagen koopt, na 5 jaar is hij bijna niets meer waard. Na 5 jaar begint de wagen tekenen van slijtage te vertonen. Banden, distributieriem enz...
 • jan geens

  4 jaar geleden
  Het is vooral in het staartje dat het venijn steekt De ene heeft na 5 jaar een auto , die afbetaald is en ofwel kan gebruikt ofwel kan doorverkocht worden . De andere heeft geen auto , moet dus wel opnieuw zijn krabbel zetten onder een nieuw bloedcontract en krijgt er gewoonlijk nog een rekening bovenop voor iedere schram dat de vorige auto had . Voor mij is de keuze heel snel gemaakt .
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.