Financieel expert Michaël Van Droogenbroeck legt uit hoe u uw uitgaven in kaart brengt.
Volledig scherm
PREMIUM
Financieel expert Michaël Van Droogenbroeck legt uit hoe u uw uitgaven in kaart brengt. © Steven Richardson

Lege bankrekening aan het eind van de maand? Zo houdt u meer geld over

Bent u aan het eind van elke maand ook aan het wachten tot uw loon op uw rekening wordt gestort? Misschien wel omdat uw zichtrekening de voorbije weken verdacht snel leek leeg te stromen. Een gevoel dat u wel vaker hebt? Dan loont het de moeite om die uitgaven in kaart te brengen en te kijken of u geen onnodige kosten maakt.

1 reactie

 • raymond van der craen

  4 jaar geleden
  20% leeft op of onder de armoede grens en hebben de grootste moeite om de eindjes aan mekaar te knopen op het einde van de maand en jullie spreken van uw centjes beleggen. Welke centen bedoel je als er niets overblijft?
 1. 445.000 euro voor een huis in Leuven: huizenprijzen in provinciehoofdsteden stijgen forser dan die van appartementen. Check hier de prijzen
  68

  445.000 euro voor een huis in Leuven: huizenprij­zen in provincie­hoofd­ste­den stijgen forser dan die van appartemen­ten. Check hier de prijzen

  Een huis kopen in de Vlaamse provinciehoofdsteden werd vorig jaar gemiddeld 8,4 procent duurder, terwijl de prijs voor een appartement steeg met gemiddeld 6,2 procent. Dat blijkt uit de Notarisbarometer van de Federatie van het Notariaat (Fednot) over vastgoed in Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt en Leuven. In 2020 bedroeg de gemiddelde prijsstijging voor een huis er nog 6,8 procent en voor een appartement 7,5 procent.