Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Laatste kans voor wie nog stortingen pensioensparen wil doen

SparenHet pensioensparen blijft een van de populairste uitgaven die recht geven op een belastingvermindering. Deed u uw storting voor 2019 nog niet? Of stortte u nog niet het maximum bedrag? Haast u dan, want er resten nog maar enkele weken tijd. 

8 reacties

 • Maarten Vanmarcke

  2 jaar geleden
  De bank roomt 1,3 percent beheerskosten af per jaar. Het fiscaal voordeel is er een voor de banken. Op het einde neem de overheid 10 percent op kapitaal en interesten. Reken maar uit tov aandelen
 • Hendrik Somers

  2 jaar geleden
  Takken groeien aan de bomen. We weten intussen dat de staat steeds allez wat ze als voordeel aanbiedt, in viervoud nadien terugneemt.
 • Tom Wauters

  2 jaar geleden
  Daar zie nooit nog een euro van. Leef nu
 • joachim albert

  2 jaar geleden
  Ge moogt 1/3 van uw belastingen aftrekken. Bovendien een soort van sparen voor velen, wat anders niet lukt; niet omdat leven zo duur is maar gewoon omdat sommigen gewoon geen spaarders zijn. 1000€/jaar dwz na 25 jaar, 40-50.000 € gespaard. Ik ben tevreden dat het bestaat. Commentaren dat overheid ons oplicht zijn fake-news...
 • WALTER WIELANDT

  2 jaar geleden
  en als je 60 wordt trekken ze er al belastingen af !!!Die hebben ze alvast !
 1. PROMOJAGERS SUPERTIP. Action verkoopt zwembad nu voor prikje: “Dat is echt wel IMMENS groot prijsverschil”
  1

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. Action verkoopt zwembad nu voor prikje: “Dat is echt wel IMMENS groot prijsver­schil”

  De zomer is volop in het land en dan kan het heerlijk zijn om verkoeling te zoeken in een zwembad. Volgens de leden van de Facebookgroep Promojagers België zijn er koopjes te doen bij discounter Action. Je kan er een kleurrijk kinderbadje kopen voor maar 34,95 euro. “Bij Bol.com betaal je er nu 53,77 euro voor”, klinkt het. “En in het online warenhuis vidaXL zelfs 115,99 euro.”

Geld