Caroline, Kevin en hun zonen Guss en Lewis op verkenning in Gent.
Volledig scherm
PREMIUM
Caroline, Kevin en hun zonen Guss en Lewis op verkenning in Gent. © Carline Vandercruyssen

“Kajaktocht kon meer dan 100 euro goedkoper”: budgetreisblogster Caroline zocht uit hoe je voordelig de binnenwateren verkent

Uitgekeken op je hangmat en strandstoel? Overweeg dan eens een kajaktocht. Voor het geld hoef je het alleszins niet te laten. “De goedkoopste tocht kostte ons 25 euro voor een hele dag”, zegt budgetreisblogster Caroline Buytaert, die deze zomer op zoek gaat naar de leukste en goedkoopste dagtrips. “De duurste optie was maar liefst 136 euro.”

 1. Budgetreisblogster zocht goedkoopste tickets voor Zoo, Pairi Daiza en Grotten van Han: “Wie een beetje oplet, kan mooie kortingen versieren”
  PREMIUM

  Budgetreis­blog­s­ter zocht goedkoop­ste tickets voor Zoo, Pairi Daiza en Grotten van Han: “Wie een beetje oplet, kan mooie kortingen versieren”

  Veel Belgen vieren deze zomer vakantie in eigen land, maar ook een staycation met daguitstappen kan prijzig uitvallen. Budgetreisblogster Caroline Buytaert gaat deze zomer op zoek naar de leukste en goedkoopste dagtrips. Een dagje naar de dierentuin kost een gezin van vier tegen het volle tarief om en bij de 120 euro. Maar dat kan anders, ontdekte Caroline, die het internet afspeurde naar acties. “Wie niet te ver woont en goedkoop naar de zoo wil, kiest het best voor een combiticket van de NMBS”, zegt ze.
 1. Toeristen opeengepakt in Roemeens skioord
  Play

  Toeristen opeenge­pakt in Roemeens skioord

 2. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

Geld