Vorig jaar stond er al een tijdelijk 'pakjeshuis' waar je ook je kledij meteen kon passen in het shoppingcenter Zuid.
Volledig scherm
Vorig jaar stond er al een tijdelijk 'pakjeshuis' waar je ook je kledij meteen kon passen in het shoppingcenter Zuid. © James Arthur

Je kan tegenvallende kleren binnenkort meteen terugsturen: bpost installeert pashokje in postkantoor

In Gent wordt in een nieuw postkantoor een pashokje geïnstalleerd. Bpost wil klanten zo de mogelijkheid bieden tegenvallende kledingstukken meteen terug te sturen: een klantvriendelijke oplossing voor een groeimarkt waarop het postbedrijf wil inzetten.

11 reacties

 • Freddy De Vos

  3 jaar geleden
  Tof, einde van de kledingwinkels. Zou ze niet beter investeren in goed personeel en hun water betalen! Die facteurs moeten voor een hongerloon door weer en wind en dan verschiet Bpost dat gedemotiveerd worden of ander werk zoeken. Bpost gaat nog failliet gaan, als ze op deze manier doorgaan!
 • Gerard Braeckmans

  3 jaar geleden
  Ik heb een fiets online gekocht. Hebben jullie rollen geïnstalleerd om die eens te testen?
 • domien deschutter

  3 jaar geleden
  dat ze eerst eens zorgen dat het effectieve postwerk op een deftige manier gebeurt!
 • Guy Dupont

  3 jaar geleden
  Hm. Ook goed voor koppeltjes die niet snel een kamer vinden. Proficiat van de post.
 • Dario Schmidt

  3 jaar geleden
  Sommige bedrijven weigeren retour, en of je nu terugzend of niet , je betaald - je hebt betaald maar terugbetalen door het bedrijf nooit. Kledij, schoenen, sportkledij, allerlei textiel. Dit om hygiënische maatregelen : schurft, vlooien, bedwantsen, sepsis, urine en uitwerpselen... e.d. Bedrijven die terugnemen vernielen ook de teruggezonden stukken. Kan het weten want heb er voor gewerkt.

Geld