Een autosalon is niet alleen het uitgelezen moment om een auto te kopen, maar ook om een goedkope financiering op de kop te tikken.
Volledig scherm
Een autosalon is niet alleen het uitgelezen moment om een auto te kopen, maar ook om een goedkope financiering op de kop te tikken. © Shutterstock

Is autolening bij de bank voordeliger dan gratis krediet bij autoconstructeur?

GeldAutoconstructeurs doen er alles aan om hun wagens aan de man of vrouw te brengen. Dus ook leningen toestaan. Maar zijn die wel interessant?

17 reacties

 • Abderrahim Elangouri

  4 jaar geleden
  Voor nix gaat den zon op. En voor mij mag de zon voor iedereen branden. Den boze oog kan je in één flits verbranden. Koop en geniet zonder te volharden. .
 • Robbert Thys

  5 jaar geleden
  Cash hebben liggen wat de auto kost. Maar wel volledig lenen aan 1%. Vervolgens beleggen aan 5%. Das 4% winst mee niks te doen he mensen.
 • Peter Verniers

  5 jaar geleden
  De benadering van hln is foutief. Het bekomen van een 0% financiering heeft geen invloed op kortingen! Waarom? De korting wordt door de verkoper/dealer gegeven en de financiering door de importeur...
 • Frederic Avet

  5 jaar geleden
  Leer deftig bronnen zoeken... Renault Toyota, Volkswagen geven 0%
 • Alain Stuker

  5 jaar geleden
  Piet en Raf, jullie slaan de spijker op zijn kop. Wij hebben geld genoeg en werken allang niet meer. Onze auto: een beresterke jeep lichte vracht in uitstekende staat waarmee we 3x per jaar naar Albanie rijden. Kosten...nihil. En wat de buurman denkt (het zijn schatten) interesseert ons géén bal. Wij leven.