Opvallend veel lege rekken donderdag bij IKEA Gent.
Volledig scherm
PREMIUM
Opvallend veel lege rekken donderdag bij IKEA Gent. © Florian Van Eenoo Photo News

IKEA kampt met voorraadproblemen en extra kosten: “2022 wordt nog moeilijker”

“Controleer eerst de beschikbaarheid van het gewenste product op de website of in de app voordat je langsgaat in de winkel.” IKEA geeft op haar website al even aan met voorraadproblemen te kampen. Een topman uit het hoofdhuis meent nu zelfs dat volgend jaar nog moeilijker zal worden, en de bevoorradingsproblemen nog tot ver in 2022 zullen aanhouden. IKEA België verzekert wel dat de logistieke en productieproblemen niet tot hogere prijzen zullen leiden.

18 reacties

 • birgit vanderest

  8 maanden geleden
  Mijn eerste keuken was van ikea, omdat ik het geld niet had om een ander duur merk te betalen. Na 30 jaar veranderd en ja hoor, terug ikea. Super content mee
 • jan boden

  8 maanden geleden
  Al die brol heb je echt niet nodig. Trouwens de tweedehandsmeubels zijn momenteel spotgoedkoop en veel beter van kwaliteit.
 • Erika Maesschalck

  8 maanden geleden
  Heel frustrerend… Wij bestelden onder andere kleerkasten in augustus. Voorlopig verwacht in februari 2022. Ikea werkt echter niet met een duidelijk backordersysteem, waardoor we telkens van de muur naar het - o ironie - kastje worden gestuurd. Het zou fijn zijn als ze gewoon eerlijk de lange levertermijnen vermelden. Oh ja, en onze nieuwe zetels? Eveneens groot vraagteken…
 • Steve Jacob

  8 maanden geleden
  Worden we uitgewrongen? Ja. Is het de schuld van de huidige politieke klasse? Misschien. Maar voordat je op Vivaldi, Biden, anti- of pro Brexit, China enz begint af te geven, stel jezelf de vraag: de bevolking op aarde blijft maar toenemen, we hebben allemaal energie nodig om te leven en te functioneren. Ik lees hier veel kritiek en begrijp/deel die hier en daar ook, maar hoe moeten we het dan wel aanpakken? We moeten ooit toch stappen in een bepaalde richting zetten, of niet?
 • Thierry Vansweevelt

  8 maanden geleden
  Och de tweedehands websites staan vol meubels en de brocant winkeltjes ook. Veel mooiere meubels te verkrijgen en je hoeft ze niet in elkaar te kloppen lol.
 1. Meer dan 1.000 ongevallen met een e-step vorig jaar: deze verzekeringen dekken je in
  Spaargids.be

  Meer dan 1.000 ongevallen met een e-step vorig jaar: deze verzekerin­gen dekken je in

  De e-step is haast niet meer uit het stadsbeeld weg te denken. Hoewel de wendbare tweewielers bijdragen tot de mobiliteit, brengen ze ook bepaalde risico’s met zich mee. Vorig jaar werden er meer dan 1.000 ongevallen met een e-step geregistreerd. Verkeersinstituut Vias denkt dat het reële aantal zelfs hoger ligt. Spaargids.be zoekt uit welke verzekeringen je bij een ongeval met een elektrische step kan aanspreken.