Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Huurprijzen stijgen ook
Volledig scherm
Huurprijzen stijgen ook © Shutterstock

Huurders besteden een derde van hun inkomen aan huur!

32 reacties

 • Mieke Bouckaert

  5 jaar geleden
  Jawel, sparen zit er bij ons niet in...hoog huurgeld voor bescheiden appartementje...kopen kan niet wegens te weinig netto inkomen maandelijks (invaliditeit)....schrik voor de toekomst..;
 • Krysia ostrega

  5 jaar geleden
  Geef de verhuurders ieder jaar een premie,zo kunnen de huurprijzen zakken op de prive markt..
 • Cinderella Vanlotharing

  5 jaar geleden
  De meesten zeggen hier dat het beter is te kopen dan te huren, ik stel voor dat je eens naar de bank gaat en zeg dat je iets wil kopen en 1200 euro netto hebt, veel succes..mischien kan je daar een garage voor kopen
 • stijn staelens

  5 jaar geleden
  800€ huur betalen ja. Maar men vraagt een lening aan de bank om een woning te kopen (met 800€ aflossing) en men krijgt ze niet. Omdat je eigen middelen niet hoog genoeg zijn. Als er banken crisis is dan vinden ze ons opeens wel, om hun pot weer vol te gooien.
 • Jan Rombouts

  5 jaar geleden
  Wie een bescheiden job heeft, verdient te weinig. Wanneer gaan we daar eens tegen protesteren? Er is werk genoeg naar het schijnt, maar de werkgevers betalen niet meer dan een hongerloon; dat was vroeger wat anders.