Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Hoge energiefacturen laten zich voelen: vraag naar afbetalingsplannen verdubbeld en openstaande schuld stijgt

Meer en meer consumenten krijgen het moeilijk om hun energiefactuur te betalen. Dat merkt nu ook financieel dienstverlener Intrum, die voor enkele grote energieleveranciers in ons land werkt. De vraag naar afbetalingsplannen stijgt, net als de openstaande schuld. Bovendien vertraagt de inning van onbetaalde energierekeningen.

89 reacties

 • Jean Emare

  4 maanden geleden
  En dan roept onze politiek om solidariteit met Oekraïne. Beste, wij hebben zelf gene frank om in ons gat te steken! Blijkbaar snappen ze het niet, of willen ze het gewoon niet zien. Inkrimping van ons politiek systeem, laat ze de verkozenen federaal en gewestelijk zetelen voor hetzelfde loon, belast hen, geen bedrijfswagen, chauffeur of gratis benzine, geen riante afzwaaipremie. Misschien begrijpen ze het dan.
 • Caroline Poelmans

  4 maanden geleden
  Zo subsidiëren we omvolking , herverdeling en vergroening... Ferm van Vivaldi : men laat ons in de kou staan , laat ons verzuipen en men besteelt ons iedere minuut van de dag. Proficiat The Crow.
 • Kelly Verlinden

  4 maanden geleden
  Volgende winter gaat het nog eens verdubbelen. Koop maar een petroleumkachel en sla maar hout in. Gas en elektriciteit wordt onbetaalbaar. Terug een stoof zoals vroeger.
 • Jozef Van Schuerbeeck

  4 maanden geleden
  De gewone man die een hypothecaire lening moet afbetalen of huurgeld betalen en zich daarna ook nog moet verwarmen verarmt zienderogen. Zij die een eigen huis hebben betalen zich blauw als er eens een stielman moet langskomen. Binnenkort zijn er alleen nog armen en rijken. Wij hebben dringend nog een aantal politici nodig die zich over al deze problemen kunnen buigen !
 • Willy Bogaert

  4 maanden geleden
  Met dank aan het groene beleid en de zijn kiezers .Begin van de ondergang