Professor fiscaal recht Michel Maus.
Volledig scherm
PREMIUM
Professor fiscaal recht Michel Maus. © Photo News

Hoe heeft fiscaal expert Michel Maus zijn geldzaken geregeld? “Ik ben de enige die plezier heeft aan invullen van belastingaangifte”

Om je belastingformulier in te vullen resten je nog zes tot acht weken (papier of Tax-on-web). De meesten onder ons zien op tegen die klus, maar de fiscaal expert van dit land, Michel Maus, schept er plezier in, zegt hij zelf. De professor Fiscaal Recht (VUB) fileert voor één keer niet het belastingbeleid in onze contreien, maar wel zijn eigen geldzaken. “Het idee om mijn schulden niet te kunnen aflossen, schrikt me erg af.”

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”

Geld