Volledig scherm
© BELGA

Hema schroeft Black Friday-promoties terug omdat bpost niet kan volgen met levering pakjes

We kopen tegenwoordig zoveel méér online dan verwacht dat de enige grote Belgische pakjesbezorger bpost al een paar dagen niet meer kan volgen. Daar ondervinden ook de winkeliers zware financiële gevolgen van. Hema snoeit in de Black Friday-promoties, Bol.com in de marketing. Om het aantal bestellingen noodgedwongen naar beneden te halen.

49 reacties

 • Tim Peeters

  2 maanden geleden
  We zijn dan ook weer bezig met goedkope rommel te consumeren van kleding over speelgoed en elektronica.al jaren consumeer of beter gezegd consuminder ik en koop geen nutteloze prullen meer enkel nog dingen van goede kwaliteit.gedaan met hersenloos Chinese brol te consumeren.en snachts slaap ik vast door geen schulden te torsen .zalig.
 • johny vanderlinden

  2 maanden geleden
  Dat ze maar vlug het gratis terug sturen afschaffen, niemand werkt gratis, het is al ingerekend bij de bestelling en zorgt alleen maar voor misbruik en meer werk, maar daarover hoor je de vakbond van de zelfstandigen niet, zou nochtans veel beter zijn voor hun leden.
 • Hans Verbiest

  2 maanden geleden
  Willy, Bol.com is al lang niet meer de goedkoopste. Als je moeite doet vind je praktisch voor alles zelfde of zelfs goedkopere prijs op Belgische sites.Bpost treft voor dit probleem geen enkele schuld. Begrijp ook niet waarom pakketjes absoluut de dag nadien al geleverd zou moeten worden. 
 • willy vandeput

  2 maanden geleden
  Bol.com wordt niet door Bpost geleverd maar door postnl en die zitten dus ook in de problemen, maar bestel gerust in het buitenland en laat alles bestellen door postnl zeer goed voor onze belgische economie hier bij onze handelaars is toch alles duurder dan in het buitenland en na verloop van tijd zullen deze klagers tijd genoeg hebben als onze fabrieken en handelaars op halve kracht moeten werken of zelfs overkop gaan.
 • JEAN-PIERRE MAHIEU

  2 maanden geleden
  Bpost treft geen enkele schuld en is nog veel te gul! Als verkoper moet je eerst kijken of heel je proces afgedekt is. Als je geen transport hebt, kan je niet verkopen. Als de agenda van de dokter vol zit, moet je ook wachten. Heb al langer moeten wachten dan 5 dagen omdat logistiek er niet meer was. Volhouden Bpost. Vol is vol. Jullie hoeven de dweil niet te zijn van de platte commerce!
 1. Grondwettelijk Hof: geen terugdraaiende teller voor eigenaars zonnepanelen, “morgen bekijken welke opties er nog zijn”
  621

  Grondwette­lijk Hof: geen terugdraai­en­de teller voor eigenaars zonnepane­len, “morgen bekijken welke opties er nog zijn”

  Het Grondwettelijk Hof heeft de Vlaamse regeling rond de terugdraaiende teller vernietigd, maar niet met terugwerkende kracht. De eigenaars van zonnepanelen in Vlaanderen mogen dus niet tot vijftien jaar gebruik maken van een terugdraaiende teller. Gebruikers mogen wel de voordelen behouden die ze tot op vandaag hebben genoten. “Op basis van de analyse van het vonnis trek ik morgen naar de ministerraad om met mijn collega’s van de Vlaamse regering te bespreken welke opties er nog zijn of niet meer zijn voor de getroffen gezinnen”, reageert Vlaams minister van Energie Zuhal Demir. Ze wijst erop dat een overheid betrouwbaar moet zijn naar de burgers toe. De Vlaamse regering en het Vlaamse parlement zetten in 2019 het licht op groen voor de regeling, hoewel er toen al een negatief advies over was.
 1. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

 2. Tornado richt enorme schade aan in Alabama
  Play

  Tornado richt enorme schade aan in Alabama

Geld