Volledig scherm
© BELGA

Hema schroeft Black Friday-promoties terug omdat bpost niet kan volgen met levering pakjes

We kopen tegenwoordig zoveel méér online dan verwacht dat de enige grote Belgische pakjesbezorger bpost al een paar dagen niet meer kan volgen. Daar ondervinden ook de winkeliers zware financiële gevolgen van. Hema snoeit in de Black Friday-promoties, Bol.com in de marketing. Om het aantal bestellingen noodgedwongen naar beneden te halen.

49 reacties

 • Tim Peeters

  2 maanden geleden
  We zijn dan ook weer bezig met goedkope rommel te consumeren van kleding over speelgoed en elektronica.al jaren consumeer of beter gezegd consuminder ik en koop geen nutteloze prullen meer enkel nog dingen van goede kwaliteit.gedaan met hersenloos Chinese brol te consumeren.en snachts slaap ik vast door geen schulden te torsen .zalig.
 • johny vanderlinden

  2 maanden geleden
  Dat ze maar vlug het gratis terug sturen afschaffen, niemand werkt gratis, het is al ingerekend bij de bestelling en zorgt alleen maar voor misbruik en meer werk, maar daarover hoor je de vakbond van de zelfstandigen niet, zou nochtans veel beter zijn voor hun leden.
 • Hans Verbiest

  2 maanden geleden
  Willy, Bol.com is al lang niet meer de goedkoopste. Als je moeite doet vind je praktisch voor alles zelfde of zelfs goedkopere prijs op Belgische sites.Bpost treft voor dit probleem geen enkele schuld. Begrijp ook niet waarom pakketjes absoluut de dag nadien al geleverd zou moeten worden. 
 • willy vandeput

  2 maanden geleden
  Bol.com wordt niet door Bpost geleverd maar door postnl en die zitten dus ook in de problemen, maar bestel gerust in het buitenland en laat alles bestellen door postnl zeer goed voor onze belgische economie hier bij onze handelaars is toch alles duurder dan in het buitenland en na verloop van tijd zullen deze klagers tijd genoeg hebben als onze fabrieken en handelaars op halve kracht moeten werken of zelfs overkop gaan.
 • JEAN-PIERRE MAHIEU

  2 maanden geleden
  Bpost treft geen enkele schuld en is nog veel te gul! Als verkoper moet je eerst kijken of heel je proces afgedekt is. Als je geen transport hebt, kan je niet verkopen. Als de agenda van de dokter vol zit, moet je ook wachten. Heb al langer moeten wachten dan 5 dagen omdat logistiek er niet meer was. Volhouden Bpost. Vol is vol. Jullie hoeven de dweil niet te zijn van de platte commerce!
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen

Geld