Actie bij Krëfel.
Volledig scherm
Actie bij Krëfel. © Krefel / AFP

Gratis televisie bij elektroketen komt nu wel héél dichtbij. Heeft Krëfel al spijt?

Nog twee doelpunten van onze Rode Duivels en dan krijgen een paar duizend klanten hun nieuwe televisie van Krëfel terugbetaald. Krijgen ze het nu warm, bij de elektroketen? "Neen hoor, we zijn ervoor verzekerd", klinkt het.

89 reacties

 • Anneke Vliet

  3 jaar geleden
  Geweldig leuke actie van Krëfel en nu duizenden klanten blij !
 • Yvan Lissens

  3 jaar geleden
  Wie denkt dat hij zal moeten meebetalen aan die verzekering, nee, zo werkt dat niet. Als een verzekering in de industrie moet uitbetalen dan zit die uitbetaling vervat in de volgende premies die het betreffende bedrijf moet betalen. Bekijk het zo'n beetje als het bonus/malus-systeem van een autoverzekering.
 • Timmy Gybels

  3 jaar geleden
  Precies of je koopt een tv voor die actie. Echt mensen stop toch met zo zuur te zijn. Je koopt een tv omdat het nodig is en de rest is mooi meegenomen. Ten 2de zijn het aankoop bonnen dus krefel verliest gewoon de inkoop prijs van de produkten die daar mee gekocht worden. Als een tv 2000 kost is dat voor hun misschien 500 euro.
 • Willy Driesen

  3 jaar geleden
  corrupte verzekeraar die dit risico indekt , niet dan ?
 • MARC LENGLAERT

  3 jaar geleden
  Geen service bij krefel zal nooit nog iets kopen ik koop ook bij een goeie elektrozaak met goeie service en uitleg
 1. Nu is het hek helemaal van de dam! Rode Duivels sturen Neymar en Brazilië huiswaarts na epische partij. En nu wacht Frankrijk in halve finale!
  WK voetbal

  Nu is het hek helemaal van de dam! Rode Duivels sturen Neymar en Brazilië huiswaarts na epische partij. En nu wacht Frankrijk in halve finale!

  Bericht aan de mama’s van onze Duivels: jullie jongens, Onze Jongens, komen nog niet naar huis. Jullie hebben bij de bevalling immers zo’n knap werk geleverd, dat jullie zonen tot de Gouden Generatie van de Belgische voetbalgeschiedenis behoren. In de match die deze lichting zou maken of kraken, onze 'Match van de Eeuw', hebben ze België het absolute delirium bezorgd. Zo stond er te lezen in de Kazan Arena even voor tienen, WK-kwartfinale: Brazilië – Belgie 1-2. Al was het in de slotfase nog alles of niets. ’t Werd alles: dit is óns WK. Mexico '86 geëvenaard. En alles in huis om beter te doen. Het hek kan nu helemaal van de dam.

Geld