Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Goedkoop renoveren met een energielening

SparenEnergieleningen zijn bij zowat elke bank voordeliger dan de gewone renovatielening, en elke bank heeft zo zijn eigen lijstje met wat er wel/niet voor in aanmerking komt. Daar kan u voordeel uit halen.

4 reacties

 • peter colson

  2 jaar geleden
  Alles laten renoveren door Almaci van GROEN. Zij kan voor 500.000 euro 600.000 woningen renoveren tot energie neutrale woningen. In Van Gis en co was ze daar 100% van overtuigd, zelfs wanneer de moderator het haar nog eens een keer vroeg. Daarom dat iemand als Anuna wiskunde overbodig vindt. Als GROEN politicus moet ge niet kunnen rekenen.
 • Tisomzeep

  2 jaar geleden
  En die lening niet kunnen betalen als groen aan de macht Komt wegens werkloos
 • Serge Aernoudt

  2 jaar geleden
  En ik krijg geen energielening, had er anders wel geplaatst.
 • Jan Hoeben

  2 jaar geleden
  Onlangs een document gekregen dat zegt dat de zonneboilers die door Fluvius gesubsidieerd worden en door ODE-Vlaanderen gepromoot worden, levensgevaarlijk zijn en daarom verboden op alle plaatsen waar een verhoogde kans bestaat dat er een minister of een andere hoogwaardigheidsbekleder opduikt. Vooral levensgevaarlijk voor gepensioneerden en anderen die de staat meer kosten dan opbrengen. Tekst in plenaire zitting goedgekeurd door het Vlaams Parlement, en mij gestuurd door Jan Peumans.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan

Geld