HP Sprocket Plus: € 115 euro en € 13 voor 20 vellen papier
Volledig scherm
PREMIUM
HP Sprocket Plus: € 115 euro en € 13 voor 20 vellen papier © RV

GETEST. Voor ongeduldige vakantiefotografen: deze instant-fotoprinter is de beste

ConsumentSnel een vakantiekiekje maken: het gaat makkelijker dan ooit via de smartphone, maar voor sommige gebruikers worden ze toch nog altijd pas ware herinneringen als ze op papier worden afgedrukt. Kleine instant-fotoprinters kunnen daarbij een handig hulpje zijn. 

2 reacties

 • james vroman

  4 jaar geleden
  wie koopt er nu nog een printer met fotopapier ....binnen in het kruitvat en je hebt direct de foto indien je dat wenst ..voor dat geld van die printer en je papier ga je heel je leven op foto kunnen zetten ...containerpark vulling ..
 • Thierry Vansweevelt

  4 jaar geleden
  En dan daar weer inkt, opladers enzo moeten voor meezeulen, de wifi die weer niet wil verbinden, etc etc
 1. PROMOJAGERS SUPERTIP. Kruidvat geeft tot 75 procent korting en deelt gratis producten uit: “Ik betaalde maar 6,22 euro. Er ging 93,86 euro af!”
  16

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. Kruidvat geeft tot 75 procent korting en deelt gratis producten uit: “Ik betaalde maar 6,22 euro. Er ging 93,86 euro af!”

  De leden van Promojagers België - die de strafste koopjes met elkaar delen - reppen zich dezer dagen en masse naar kruideniersketen Kruidvat. Je krijgt er 75 procent korting op een hele reeks artikelen met een gele sticker en er zijn zelfs gratis pods van Dash te scoren. Dat doet de rekening aan de kassa bij sommigen drastisch omlaag gaan.