Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Gemor bij personeel Colruyt: “Werkgever vindt portefeuille belangrijker dan onze veiligheid”

Er heerst ontevredenheid bij het personeel van supermarktketen Colruyt. Aanleiding is de communicatie rond de maatregelen om het coronavirus in te dijken. Dat zegt Jan De Weghe, federaal secretaris bij de socialistische bediendebond BBTK.

152 reacties

 • miranda crabbe

  1 jaar geleden
  "Ga alleen winkelen" is tot op heden nog altijd een regel opgesteld door de regering.
 • Regina Blanckaert

  1 jaar geleden
  Mensen van de colruyt wat is nu veiliger een koppel dat samen komt winkelen en zich aan de regels houdt,of zij die alleen komen winkelen maar een dag tevoren in die massabetoging gestaan hebben...
 • Regina Blanckaert

  1 jaar geleden
  Ik heb het steeds absurd gevonden waarom je niet met 2 mocht winkelen ,als je de social distancing van anderen behoudt,wat is dan het probleem...met 10000 gaan betogen is blijkbaar ook geen probleem maar daar bestaat nog geen vakbond voor zeker
 • Dominique Hermys

  1 jaar geleden
  Dat merk ik aan mijn portefeuille ook. Het is overal veel duurder geworden.
 • Willy Cornelis

  1 jaar geleden
  Nu is het nog straffer: Niet specialisten maar vakbonden gaan oordelen over de veiligheids- acties en verplichtingen. In welk land leven wij..
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).

Geld