Volledig scherm
© Photo News

Gedupeerde eigenaars zonnepanelen krijgen tot 4.360 euro: bereken hier zelf uw premie

De simulatietool voor de compensatie van de eigenaars van zonnepanelen met een digitale meter staat online op Tellercompensatie.be. Dat meldt Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA). Een gemiddelde installatie uit 2020 krijgt 1.308 euro. Als de compensatie voor de eigenaars van zonnepanelen met een digitale meter niet wordt opgetrokken, wil oppositiepartij PVDA naar de rechter stappen.

240 reacties

 • Carlos Matos

  3 weken geleden
  lang leve de transfers van arm naar rijk... Lang leve de groene economie, die enkel rendabel blijkt met subsidies... 1ding is zeker, we zijn met zn allen dik bestolen! dorp Belgie maakt er weer een boeltje van
 • Stefanie van Dijk

  1 maand geleden
  En dan lees ik een artikel waar geadviseerd wordt de wasmachine te laten draaien als ik niet thuis ben, en natuurlijk daarbij geen mogelijkheid om te reageren dus zet ik het hier. Ooit al eens gezien wat een doorgebrande wasmachine kan aanrichten?
 • Harry hermans

  1 maand geleden
  Aerco plaatsen en maar laten draaien
 • NOEL HUUGHE

  1 maand geleden
  Het is nog niet gedaan met de zonnepanelen saga wat na 30 jaar als ze niet meer rendable zijn de ontmanteling zal zeker niet gratis zijn daar zullen ook weer speciale firma's voor opgericht worden weeral kassa voor de staat
 • Peter Bosmans

  1 maand geleden
  Heb gisteren mevrouw Demir gehoord, 30 miljard euro kost ons die groene energie al en we staan nog nergens. Had die 30 miljard in oude huizen gestoken à rato van 50.000 euro per huis dan had je 600.000 huizen kunnen isoleren of renoveren en dan was de opbrengst daarvan veel groter geweest (werkgelegenheid, materialen,.. ) dan heel die panelen en windmolen saga waarvan de winst dan nog grotendeels naar het buitenland (materialen) of al grote vermogens (eigenaars parken) gaat.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch

Geld