Energieleverancier Mega
Volledig scherm
Energieleverancier Mega © RV

Energieleverancier Mega past procedure van voorschotten aan na klachten

Klanten van energieleverancier Mega zullen voortaan rechtstreeks in hun klantenruimte een voorgestelde verhoging van aanbetaling kunnen aanvaarden, wijzigen of weigeren zonder dat ze daarvoor telefonisch contact met Mega moeten opnemen. Mega engageerde zich daartoe na een gesprek met Test Aankoop, zo meldt die laatste.

10 reacties

 • Bertin Vermeulen

  1 jaar geleden
  Voorschot van 106 naar 234 euro. Klacht ingediend bij Test-Aankoop en bij Ombudsdienst voor Energie. Klacht ontvankelijk. Zelf 169 euro betaald. Mega stuurde herinnering en ingebrekestelling. Watz-klanten bezint voor ge begint bij Mega. Kon eerst zelf maar 10% verlagen, geen 30%.
 • Marc Geerts

  1 jaar geleden
  Als er nog leveranciers zijn die dit doen waarom worden die dan niet genoemd.
 • Joske Zeeuw

  1 jaar geleden
  Ben het eens met Gino, ik wil niet riskeren dat het teveel betaald verdampt bij faillissement.
 • els de visch

  1 jaar geleden
  Van 155 € per maand bij elegant mega beloofde goedkoper te zijn nu bij mega 336 € per maand had ik het geweten was ik toch bij elegant gebleven
 • Renaat jacobs

  1 jaar geleden
  Maar geen woord over de vaste contracten die gewijzigd worden naar variabel?
 1. In het oog van de energiestorm: Mega. Wie zijn de oprichters achter deze Belgische energieprijsbreker?
  PREMIUM

  In het oog van de energie­storm: Mega. Wie zijn de oprichters achter deze Belgische energie­prijs­bre­ker?

  In recordtijd een massa klanten als het goed gaat, gebrandmerkt als cowboy eens het misloopt. Energieprijsbreker Mega zit in de hoek waar de klappen vallen, met een niet-aflatende stroom aan klantenklachten over eenzijdig verhoogde voorschotfacturen en aangepaste contracten. Wie zijn de initiatiefnemers achter deze Belgische lagekostenleverancier, en hoe maakten ze Mega in amper vijf jaar tijd vanuit het niets tot een top 5-speler op onze energiemarkt?
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.