Volledig scherm
© Shutterstock

Elektriciteit en aardgas bij dezelfde leverancier: een verstandige keuze?

EnergieIedereen kan naar wens zijn elektriciteit en aardgas bij verschillende leveranciers kopen. En toch blijkt uit de Marktmonitor van energieregulator Vreg dat 9 op de 10 respondenten voor dezelfde aanbieder kiezen. Reden? Het gemak. De vraag is of dat vanuit budgettair oogpunt wel zo’n verstandige beslissing is. 

6 reacties

 • Jean Emare

  1 jaar geleden
  Waar blijft die 6% btw?! Idd doofpot in.. waarvoor dank SP en PS.. en NVA.. veel blabla, maar uiteindelijk zelf je zakken vullen. Afzwaaipremie btw nog steeds van kracht. Beschamend, wij zullen wel werken!
 • Dennis Andersen

  1 jaar geleden
  Gas en elektriciteit bij Eneco nemen en dan betaalt men maar 1 keer de vaste kosten, meteen 40€ gespaard. Neemt men dat bij verschillende leveranciers, dan meteen minstens 40€ extra. En bij sommige leveranciers lopen die kosten op tot 80€.
 • Maarten Houben

  1 jaar geleden
  Haha 3166 kwh, das dan toch een gezin zonder elektrische wagen! Een wagen gebruikt 3166kwh op 25000km dus doe die factuur maar maal 2!
 • Louis Meeus

  1 jaar geleden
  Wie kan daar nog aan uit?
 • Bob Boomer

  1 jaar geleden
  Hoe kan je een verstandige keuze maken als je enkel kan kiezen tussen heel veel teveel en veel te veel te betalen. De liberalisering v/d markt, wie wordt daar beter van ? Een markt is nog altijd bedoelt om winst te maken !!! En dan de groepsaankopen ! De grootste groep is toch de staat en die laat haar burgers in deze in de steek. Elke cent teveel is een cent extra aan btw hé. Ja, verdeel en heers ! Een schande.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen

Geld