Wie een bankrekening opent, besteedt best wat tijd aan de keuze van de beste formule.
Volledig scherm
Wie een bankrekening opent, besteedt best wat tijd aan de keuze van de beste formule. © Shutterstock

Een zichtrekening openen? Hou de kosten in het oog!

Let op: betalen kost ook geld. De meeste banken rekenen niet alleen kosten aan voor het aanhouden van een zichtrekening, ook het uitvoeren van verrichtingen wordt vaak getarifeerd. Het komt er voor dan ook op aan om goed rond te kijken. Door het kiezen van de juiste zichtrekening kan je veel besparen.

 1. Biersommelier ontdekt 5 verborgen parels in kleinere brouwerijen: “Bierlegende noemde ons een van de juwelen van België”
  PREMIUM

  Biersomme­lier ontdekt 5 verborgen parels in kleinere brouwerij­en: “Bierlegen­de noemde ons een van de juwelen van België”

  Het aantal brouwerijen in ons land is in twintig jaar tijd gestegen van 113 tot meer dan 350. En hoewel we nog lang niet het cijfer van 1910 benaderen — 3.244! —, keren we stilaan terug naar de tijd dat bijna elk dorp een brouwerij had. Onze biersommelier Sofie Vanrafelghem klopte aan bij vijf kleine brouwers in vijf verschillende provincies en vertelt waarom je net hun lokale bieren moet proeven.
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"

Geld