Volledig scherm
PREMIUM
© thinkstock

Een huis, aandelen of kunst kopen? Dit zijn de financiële lessen van de coronacrisis

Sparen of investeren, en waarin dan? Net als uw gezondheid is ook uw portefeuille niet immuun voor het coronavirus. Hier zijn enkele tips om uw geld gezond te houden.

3 reacties

 • Dian Jans

  2 maanden geleden
  De prijzen schieten nog altijd omhoog, nu zeker met verkoop onder enveloppe, mijn app bracht 45000 meer op dan de vraagprijs. Dromen jullie maar verder over prijsdalingen , zo gaan jullie nooit iets bezitten .
 • Tim Peeters

  2 maanden geleden
  zeg ik al lange tijd fonske vele vraagprijzen zijn zo hoog dat ik er mee moet lachen.doch als je op immoweb rondneust weet je genoeg er komen stilaan meer en meer panden bij en hier en daar wordt er al wat nuchtere prijszetting gehanteerd.doch de immomakelaars behoren tot de sluwste vossen die trachten een 2pk te verkopen aan de prijs van een ferrari.
 • Fonske Beys

  2 maanden geleden
  Vastgoed is Overgewaardeerd duizenden panden staan jaren maanden te koop. Nieuwe voorwaarden doe een bod verlaagde prijs zeepbel is nabij. Zeker nu belasting op huur ipv kadastraal inkomen er gaat komen.
 1. Kransje van 20 dikbetaalde juryleden beslist over Trumps eventuele comeback op Facebook
  14

  Kransje van 20 dikbetaal­de juryleden beslist over Trumps eventuele comeback op Facebook

  Ze zijn met 20 en komen uit 18 landen, verdeeld over alle continenten. Ze kloppen weken van amper vijftien uur en krijgen daar, volgens de New York Times, van Mark Zuckerberg zeker 100.000 dollar (82.000 euro) per jaar voor. De Facebook-baas heeft er dus iets voor over om de mensen te doen geloven in de onpartijdigheid van zijn bedrijf als het gaat over het bannen van bepaalde figuren van de sociaalnetwerksite. Zoals het beroemdste geval: Donald Trump. Of de voormalige president al dan niet mag terugkeren op het platform, daar beslissen de onafhankelijke Facebook-rechters over.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken

Geld