Illustratiebeeld
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld © mpmaneurope.com

E-step met zadel niet altijd toegestaan op openbare weg: dit moet u weten voor u er één koopt

Wel of geen zadel op uw e-step: het maakt een wereld van verschil. Wie met de comfortabelste van beide uitvoeringen de weg op gaat, zorgt maar beter dat alle nodige formaliteiten zijn vervuld. Al is dat lang niet voor alle verkochte toestellen mogelijk. Wie met zo’n illegale step een ongeval veroorzaakt, dreigt voor alle kosten te moeten opdraaien, waarschuwt Test Aankoop. Dit moet u weten voor u zich een elektrische step met zadel aanschaft.

8 reacties

 • Sam Bedfort

  3 weken geleden
  Ze staan met twee op zo'n step en scheuren overal doorheen. Weer geen enkele regel hiervoor.
 • Yvan Lissens

  3 weken geleden
  Stop dan met de verkoop in België.
 • Richard Tolenaars

  4 weken geleden
  Totaal gebrek aan duidelijke regels. Kinderen zonder helm op de openbare weg met zo'n ding. Er zullen eerst weer ongelukken moeten gebeuren eer ze hier wakker worden.
 • Eric De Baeremaeker

  4 weken geleden
  In mijn gemeente rijden er zelfs kinderen van onder de 12 jaar met een elektrische step op de openbare weg. Controle ? Iedereen doet maar zijn zin zeker ?
 • Bruno Dejonge

  4 weken geleden
  Eindelijk : voor een bromfiets klasse A helm dragen + verzekering! Elektrische step NIKS ! Onder de 16 mag je ook niet met hooverboard of elektrische step op de openbare weg moet op voetpad en max 10 km/u
 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.

Geld