Volledig scherm
© Shutterstock

Dit wordt de beste zomer voor jongeren om meer te sparen

SparenEen zomer zonder festivals? Voor veel jongeren is het een bittere pil om te slikken. De coronacrisis biedt wel de gelegenheid om wat extra spaarcenten opzij te zetten, waardoor we volgende zomer misschien wel dubbel genieten van muziek, zon en (reis)avonturen. Spaargids.be bekijkt in welke mate een jongerenrekening meer opbrengt dan een gewone spaarrekening. 

 1. Zijn fysieke speelgoedwinkels op sterven na dood? “Zo’n echte winkel blijft toch nog altijd een magische bestemming voor kinderen”
  PREMIUM

  Zijn fysieke speelgoed­win­kels op sterven na dood? “Zo’n echte winkel blijft toch nog altijd een magische bestemming voor kinderen”

  Is het einde van de klassieke speelgoedwinkel nabij? Die vraag dringt zich op nu zowel de zak van Sinterklaas als die van de Kerstman tijdens deze lockdown noodgedwongen met online speelgoedaankopen gevuld moet worden. Tussen januari en september van dit jaar werd in België online alvast 105% meer speelgoed verkocht dan in 2019. Maar ook de fysieke winkels doen het lang niet slecht: “Kinderen en ouders zullen speelgoed toch nog altijd vaak eerst willen zien én voelen.”
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?

Geld