Foto Autosalon ter illustratie
Volledig scherm
Foto Autosalon ter illustratie © Photo News

Dit is de beste termijn om uw auto terug te betalen

SparenHebt u de wagen van uw dromen gevonden, maar kan u onvoldoende spaargeld vrijmaken? Dan hebt u misschien baat bij een autolening. De volgende richtlijnen helpen u bij de afbetaling.

21 reacties

 • Polutnik Ronald

  2 jaar geleden
  De Beoordelingen Bank is de bank voor de arme mensen , en waarom omdat ze bij de Beoordeling Bank tot ver onder de rekening kunnen gaan . Maar ze betalen hiervoor tot bijna 20 procent interest op . Het was vroeger de City Bank , maar omdat ze een slechte reputatie hadden hebben ze de City Bank een ander naam gegeven en dat is de Beoordeling Bank . Dus oppassen met de City Bank .
 • Guy Bekaert

  2 jaar geleden
  Hoeveel van de gemiddelde Belg kan zich een auto zonder afbetaling aanschaffen , alleen de rijken en de corrupte politici voor de rest blijft het harken om de eindje aan elkaar te knopen ......
 • Pieter Verhulst

  2 jaar geleden
  De beste termijn ? Geen. Het enige waarvoor je leent is een woonst. En als je veel pech hebt voor je gezondheid maar daar krijg je geen voor.
 • Dimitri Lammens

  3 jaar geleden
  Alfons thijs ik denk dat jij niet zo goed bij u verstand bent want een gewone werk mens die 30000 op een jaar spaart dat denk ik zeker niet dat verdien ik zelfs niet 30000÷12=2500 euro wie dat kan sparen leeft zeker in een stal of je krijgt veel geld van thuis en werkt er zelf niet voor
 • jeroen Deschrijver

  3 jaar geleden
  Bert Camps, je zuurverdiende centjes bij de bank kosten je alleen maar geld. Als je leent betaal je voor je eigen geld bij te houden + voor je lening. Ik doe het anders. Ik koop een auto die ik kan betalen.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

Geld