Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Digitale woonkredieten? Dit zijn de voor- en nadelen

SparenDe digitale (r)evolutie zet zich in de bankensector onverminderd verder. Waar het online woonkrediet lange tijd enkel de biotoop was voor internetbanken Keytrade Bank en Hello bank!, springt KBC nu als eerste grootbank in de dans. De klant kan er zijn woonkrediet volledig digitaal simuleren en zelfs afsluiten zonder zijn lokale adviseur te bezoeken. Best handig, maar biedt die aanpak ook voordelen voor u als klant?

4 reacties

 • Dietrich Van Helder

  4 jaar geleden
  En de kans op identiteitsfraude niet onderschatten. Zoals Trafiek Axl onlangs aantoonde. Frappant dat het zo makkelijk was vond ik.
 • Frederik Boogaerts

  4 jaar geleden
  Voor een lening ga je altijd naar de bank dit doe je uit veiligheid niet zelf via de gsm
 • vincent vandergoten

  4 jaar geleden
  Verzekering en bank bijzelfde personen. Ik onderhandel niet maar krijg een service om u tegen te zeggen want groot banken mij niet geven. Kwaliteit betaal je.
 • Benny Verhamme

  4 jaar geleden
  bullshit als je naar het kantoor gaat krijg je altijd een betere rente bij iedere bank. Ze doen dit juist om ervoor te zorgen dat ze niet van elkaar kunnen afkijken en concurreren. Of ze hopen dat er veel klanten niet de moeite nemen en online afsluiten en zo nog meer binnen halen. 1 raad ga ALTIJD naar een kantoor
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.