RV
Volledig scherm
© RV

Digitale meter rukt op in Vlaanderen: alles wat u moet weten

EnergieDe Vlaamse energienetbeheerder Fluvius startte begin juli met de uitrol van de veelbesproken digitale meter. Intussen zijn er al 60.171 geïnstalleerd. Of u dat nu fijn vindt of niet, vroeg of laat is ook uw woning aan de beurt.

143 reacties

 • gaelle derinck

  2 jaar geleden
  Je mag niet weigeren? Maar jij investeert in die panelen? Je hebt ze gekocht met voorwaarden? Ze veranderen de wet en je verliest die voorwaarden? Is dat geen schending van de recht van de mens? Contract breuk? Mss ben ik ongehoorzame burger. Maar wat zij doen is in elk geval niet wettelijk. Net een vroeg ontvangen, dat we een digitale meter krijgen. Help.
 • Tom de clerck

  2 jaar geleden
  Een volgende voorbereidende stap op de boom van elektrische wagens. De accijnzen moeten op 1 of andere manier gecompenseerd worden. Duurdere elektriciteit (s'nachts opladen), rekeningrijden, etc. Het komt eraan!
 • kamiel fremault

  2 jaar geleden
  Joke Weyts: je bent te slim. Jij mag niet meer meedoen.
 • kamiel fremault

  2 jaar geleden
  Een digitale meter draait nooit terug. Een digitale meter meldt je wat je verbruikt aan elektriciteit en wat je op het net zet. Zo is mijn digitale meter, die ik net als mijn buren al enkele jaren heb, een meter met 4 meterstanden: 1 afname piek , 2 afname dal, injectie piek en injectie dal. (1.8.1, 1.8.2, 2.8.1 en 2.8.2)
 • Julien DEMEULEMEESTER

  2 jaar geleden
  Als de gegevens draadloos worden doorgestuurd. Ja, het zoveelste hoogfrequent die nadelig is voor de gezondheid.

Geld