Diëtiste Iris Daems.
Volledig scherm
PREMIUM
Diëtiste Iris Daems. © Carline Vandercruyssen

Diëtiste Iris Daems keurt 11 soepen uit een pak: “Een groentesoep zou de meest gezonde keuze moeten zijn, maar deze raad ik niemand aan”

Soep uit een pak, makkelijker kan het haast niet tijdens deze druilerige wintermaanden. Maar is het wel een gezonde en lekkere keuze? Diëtiste Iris Daems keurt 11 groente-, kippen- en tomatensoepen op smaak én kwaliteit. “Vergelijken met een verse soep? Dit is chemische rommel.”  

11 reacties

 • Coen Geurts

  11 maanden geleden
  Volgens de wet moeten ze op de verpakking zetten wat in die doos zit. En als we dat niet geloven maken ze ons iets anders wijs. Van zodra voedselindustrie iets produceert is het gegarandeerd bewerkt of verdund of … met chemische troep. Alles wat goedkoop is duwen ze erin. Palmolie, soja, afval; niks is te gek.
 • Freddy Madou

  11 maanden geleden
  Diepvries groenten moeten zeker niet onderdoen voor verse groenten de vitaminen zitten er nog in, bij verse groenten spoel je de vitaminen weg en veel minder werk aan.
 • Danielle Duym

  11 maanden geleden
  Ik maak elke zondag soep. Ik bewaar ze in de koelkast en warm elke ochtend een halve liter op in de microgolf. Elke dag heb ik een thermos zelf gemaakte soep mee op het werk. Het is echt niet moeilijk.
 • Marc Devuldere

  11 maanden geleden
  René Mertens wat houdt er u tegen om dat zelf te doen ?
 • denis vermesen

  11 maanden geleden
  zelfgemaakte soep is misschien beter,maar onthou,als je de groenten zelf niet kweekt,dan koop je ook maar groenten die met chemische rommel behandeld zijn en is die soep kwalitatief niet beter dan andere
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre

Geld