Volledig scherm
© Shutterstock

Deze tak21-formules hebben het hoogste rendement

SparenDoor de lage rente op spaarrekeningen kijken steeds meer mensen uit naar een alternatief. Een zeer interessante optie is dan een tak21-spaarverzekering. Wat brengt die juist op? En waarop moet u letten?

18 reacties

 • Bart Verbeeck

  2 jaar geleden
  Als een grote financiële instelling over de kop gaat is de kans groot dat de rest ook volgt. Het domino effect. In dat geval kan de staat dus geen borgen uitbetalen want de ecb zou ook imploderen.
 • Jan Hevert

  2 jaar geleden
  Ik hou jaarlijks nauwgezet het rendement van mijn Pricos pensioensparen bij. Het rendement van dit aandelenfonds is de laatste 5 jaar 0%, dat terwijl de KBC doodleuk beweert dat dit gemiddeld meer dan 5% is per jaar. Hoe ze dat berekenen is mij een raadsel, maar ik heb alvast uit hun uitleg begrepen dat ik de beheerskosten & taksen niet mag meerekenen! Rare redenering.
 • Rene Dannau

  2 jaar geleden
  koop u een mooie nieuwe auto dan mag je de komende 5jaar in de steden.
 • Mario Roman

  2 jaar geleden
  #PeterColson ja inderdaad voorlopig nog, maar ik heb geloof erin dat ze dit zullen blijven waarmaken, #MarcelKerkhofs goed dat je daar niet bent op ingegaan.
 • De Waen Luc

  2 jaar geleden
  Die 100.000 euro waarborg is een fabeltje..er is niet genoeg budget in die kast om 400 gedupeerden te helpen
 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Vlaamse tweedeverblijvers doen vastgoedprijzen Ardennen door het dak gaan
  Provincie Luxemburg
  25

  Vlaamse tweedever­blij­vers doen vastgoed­prij­zen Ardennen door het dak gaan

  Sinds het begin van de coronacrisis kopen nog meer Vlamingen een tweede verblijf in de Ardennen. De explosie van de huizenprijzen is navenant, met op een jaar tijd prijsstijgingen tot 37 procent. Vooral het noorden van de provincie Luxemburg is gegeerd. De lokale bevolking ziet het met lede ogen aan. “Voor onze jongeren wordt het uiterst moeilijk”, zei Vincent Dumoulin, notaris in het landelijke Érezée, in het debatprogramma C’est pas tous les jours dimanche op RTL-TVI.
 1. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel

 2. Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren
  Play

  Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren

Geld