Nordea Bank belooft zelfs om hypotheken met negatieve rentes te verstrekken.
Volledig scherm
Nordea Bank belooft zelfs om hypotheken met negatieve rentes te verstrekken. © Shutterstock

Denen kunnen voortaan gratis lenen voor een huis

ConsumentIn Denemarken biedt een bank voortaan woonleningen op twintig jaar aan met een rentevoet van... 0 procent. Geld lenen wordt met andere woorden gratis. Nordea Bank belooft zelfs om hypotheken met negatieve rentes te verstrekken.

14 reacties

 • Patrick Kelchtermans

  1 jaar geleden
  Wanneer je de huurprijzen bekijkt, stel je vast dat je voor minder geld kan lenen voor een deftiger woning. Huren is peperduur en verstrekt je geen extra vrijheid. De huur moet betaald, de huurder moet elke dag gaan werken om het dak boven zijn hoofd niet te verliezen. Natuurlijk moet je een realistisch bedrag lenen, maar ik zie niet in wat er zoveel beter zou zijn aan huren dan aan een maandelijkse aflossing betalen aan een eigen woning.
 • Hans Schoen

  1 jaar geleden
  Onze maatschappij maakt je blaasjes wijs en duwt je hele leven id richting vh bang zijn. Onze baksteen id maag zorgt net zoals bij de rest vd grijze massa dat je id val zit. Bang om alles en nog wat. Zonder werk, kinderen, zonder huis, hypotheek, leningen. Bang om anders te zijn, bang om je mening, enz. Meestal de oorzaak dat mensen ongelukkig en geestelijk ziek worden. Als je niet vooruit gaat ih leven doe je veel tegen je zin.
 • mark germanus

  1 jaar geleden
  I love het commentaar van Tim Peeters, de nagel op de kop !
 • Vaneylen Pierre

  1 jaar geleden
  Zeer ongezonde situatie voor de toekomst! De crash nadert!
 • Tim Peeters

  1 jaar geleden
  Een zware hypotheek of andere zware schulden hangen als een zwaard van Damocles boven je hoofd.door deze zware schulden moeten heel veel mensen slechte jobs doen die ze verachten,met mensen omgaan die ze verachten ,de juiste konten likken van mensen die ze verachten.heel veel schulden zijn schulden die gewoon het narcisme in stand moeten houden van heel veel onder ons.goedkope schulden betekend dan ook nog meer schulden.een beetje snap ik nog maar Nooit teveel.
 1. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

Geld