Nordea Bank belooft zelfs om hypotheken met negatieve rentes te verstrekken.
Volledig scherm
Nordea Bank belooft zelfs om hypotheken met negatieve rentes te verstrekken. © Shutterstock

Denen kunnen voortaan gratis lenen voor een huis

ConsumentIn Denemarken biedt een bank voortaan woonleningen op twintig jaar aan met een rentevoet van... 0 procent. Geld lenen wordt met andere woorden gratis. Nordea Bank belooft zelfs om hypotheken met negatieve rentes te verstrekken.

14 reacties

 • Patrick Kelchtermans

  2 jaar geleden
  Wanneer je de huurprijzen bekijkt, stel je vast dat je voor minder geld kan lenen voor een deftiger woning. Huren is peperduur en verstrekt je geen extra vrijheid. De huur moet betaald, de huurder moet elke dag gaan werken om het dak boven zijn hoofd niet te verliezen. Natuurlijk moet je een realistisch bedrag lenen, maar ik zie niet in wat er zoveel beter zou zijn aan huren dan aan een maandelijkse aflossing betalen aan een eigen woning.
 • Hans Schoen

  2 jaar geleden
  Onze maatschappij maakt je blaasjes wijs en duwt je hele leven id richting vh bang zijn. Onze baksteen id maag zorgt net zoals bij de rest vd grijze massa dat je id val zit. Bang om alles en nog wat. Zonder werk, kinderen, zonder huis, hypotheek, leningen. Bang om anders te zijn, bang om je mening, enz. Meestal de oorzaak dat mensen ongelukkig en geestelijk ziek worden. Als je niet vooruit gaat ih leven doe je veel tegen je zin.
 • mark germanus

  2 jaar geleden
  I love het commentaar van Tim Peeters, de nagel op de kop !
 • Vaneylen Pierre

  2 jaar geleden
  Zeer ongezonde situatie voor de toekomst! De crash nadert!
 • Tim Peeters

  2 jaar geleden
  Een zware hypotheek of andere zware schulden hangen als een zwaard van Damocles boven je hoofd.door deze zware schulden moeten heel veel mensen slechte jobs doen die ze verachten,met mensen omgaan die ze verachten ,de juiste konten likken van mensen die ze verachten.heel veel schulden zijn schulden die gewoon het narcisme in stand moeten houden van heel veel onder ons.goedkope schulden betekend dan ook nog meer schulden.een beetje snap ik nog maar Nooit teveel.
 1. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 2. En u vond 202 miljoen euro al veel? Dit zijn de hoogste loterijbedragen die in Amerika uitgekeerd werden
  5

  En u vond 202 miljoen euro al veel? Dit zijn de hoogste loterijbe­dra­gen die in Amerika uitgekeerd werden

  Vanavond is er met EuroMillions 202 miljoen euro te winnen. Prima kans om schandalig rijk te worden, maar in het buitenland deden loterijen er vaak nog een flinke schep bovenop. De grootste jackpot viel in januari 2016 via Powerball. Drie winnaars mochten toen een fortuin van 1,586 miljard dollar (1,307 miljard euro) onder elkaar verdelen. Twee jaar later mocht een geluksvogel uit South Carolina de fabelachtige inzet van 1,535 miljard dollar (1,265 miljard euro) helemaal voor zichzelf houden.
 1. Feestvierders vluchten van lockdownfeest als politie aankomt
  Play

  Feestvier­ders vluchten van lockdown­feest als politie aankomt

 2. Aanhangwagen gaat overkop na slippartij
  Play

  Aanhangwa­gen gaat overkop na slippartij

Geld