Zuhal Demir (N-VA).
Volledig scherm
Zuhal Demir (N-VA). © Photo News

Demir over zonnepanelenfiasco: “Het spijt mij zeer, ik zal er alles aan doen om het op te lossen”

De plenaire zitting van het Vlaams parlement is gestart over het verdwijnen van de terugdraaiende teller voor wie zonnepanelen heeft geïnstalleerd. U kan het debat hier live volgen. 

154 reacties

 • Gilbert Rodts

  3 weken geleden
  Waarom krijgen deze met zonnepanelen subsidies en van iemand die een huis wil kopen wordt de woonbonus wel afgeschaft .Dan moeten deze met zonnepanelen er ook maar zelf voor opdraaien voor hun kosten .
 • werner Van der Kelen

  4 weken geleden
  Het VB wordt al slapend rijk, niks moeten ze doen, alleen de flaters afwachten van de regerende excellenties, proficiat aan Van den Bossche, Peeters en consorten
 • Etienne Van de Velde

  1 maand geleden
  Is het niet mogelijk om, voor de zonnepaneeleigenaars, het net als "batterij" te gebruiken en daarvoor een bepaalde vergoeding te vragen? Dan hebben we meer energie die toch steeds wel ergens gebruikt wordt en stopt al dat gedoe met die slimme meter, want die is totaal oneerlijk. Daarbij nog een vraagje, weet iemand hoe het zit met die grote zonnepaneelparken, niet particulier, betalen die ook iets voor hun stroom op het net te steken, of hebben zij enkel de lusten en de rest de lasten?
 • Dirk Van Hoeylandt

  1 maand geleden
  Voor een non-issue ( Marrakech-akkoord) stappen ze uit de regering maar vandaag zijn veel vlamingen geschoffeerd (nog beleefd gezegd) en blijft men ,na liegen en bedriegen, gewoon zitten. Gefeliciteerd en dan in 2024 verwonderd zijn dat de vlaming extreem stemt. Mijn stem gaat naat de oppositie.
 • Willy De proost

  1 maand geleden
  Willy de proost. Het water staat de gemeenten aan hun lippen,zij hebben geen jaarlijks dividend meer van Dexia..nu moeten onze nutsbedrijven elk jaar dividend aan de gemeenten uit betalen.ongeacht dat men winst of verlies maakt.vandaar de put die nuts bedrijven hebben, er zit zelfs een percentage ingerekend voor de mutualiteiten.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica

Geld