Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © thinkstock

Delhaize en Carrefour 17 procent duurder dan Colruyt

Wie al zijn aankopen doet bij Delhaize, Makro of Carrefour Market, geeft jaarlijks bijna 350 euro extra per persoon uit voor dezelfde inkopen dan bij Colruyt. Dat blijkt uit cijfers van Test Aankoop, schrijven De Standaard, Het Nieuwsblad en Gazet van Antwerpen vandaag.

42 reacties

 • Alain Bertin

  3 jaar geleden
  De beweringen en reclame van Colruyt zijn toch wel bedenkelijk, of beter gezegd bedrieglijk. Ze beweren bijvoorbeeld goedkoper te zijn dan Aldi, maar er zijn meerdere producten die ik regelmatig koop die goedkoper zijn bij Aldi. Ook zijn niet alle Colruyt winkels gelijk. Als er bijvoorbeeld geen AH in de buurt is, zijn de prijzen een pak hoger dan waar er wel een AH in de buurt is. Geloof dus niet zomaar alles wat Colruyt zegt, en vergelijk zelf de prijzen.
 • Guido Boonen

  3 jaar geleden
  Voor vergelijkingen tussen supermarkten moet je in Pelt zijn. Delhaize is er gekend om zijn goede service en vriendelijk personeel. Deze troeven trekken ook nog eens een socialer cliënteel aan, wat winkelen een pak aangenamer maakt.
 • Paul Verbeeck

  4 jaar geleden
  Kan zijn , maar dan moet je wel alles voor langere tijd meenemen als je niet vlakbij een colruyt woont , verplaatsen kost ook geld en indien mogelijk rijd ik met de (bak)fiets naar de winkel en dan is colruyt geen optie voor mij (afstand , verse goederen in de zomer te lang onderweg)de rest ligt veel korter bij .
 • j hendrickx

  4 jaar geleden
  Ik ga toch bij Carrefour, want het oog wil ook wat en is veel aangenamer
 • Catherine Mistiaen

  4 jaar geleden
  Ik dacht al zoiets. Maar voor mij primeert het gemak en het aangename, boven de prijs.