New York City Midtown with Empire State Building
Volledig scherm
New York City Midtown with Empire State Building © ThinkStock

De tien allerduurste postcodes in de VS

We weten allemaal dat het niet meteen goedkoop wonen is in New York City. Toch kunnen we u nu al verklappen dat er nóg duurdere regio’s zijn in de VS. En nee, ook postcode 90201 prijkt niet bovenaan. De website Family Handyman maakte een top tien van de duurste woongebieden. We tellen af naar nummer 1 aan de hand van de mediaanprijs - dus niet de gemiddelde, maar de middelste verkoopprijs van woningen.

2 reacties

 • Eddy Vermeulen

  3 jaar geleden
  Het is zo duur wat de zot er voor wil betalen.
 • Laurent Van De Velde

  3 jaar geleden
  Miami Beach en zeker South Beach is zwaar overschat... Het krioelt er van de toeristen dus de meeste celebs zitten in de Keys waar ze wat privacy hebben of op een jacht.
 1. “Je kan een sauna niet aansluiten op het gewone stopcontact”: experts geven advies voor je eigen sauna in huis
  PREMIUM

  “Je kan een sauna niet aansluiten op het gewone stopcon­tact”: experts geven advies voor je eigen sauna in huis

  Het moet heerlijk zijn, een eigen sauna in de tuin of in je huis. Maar hoeveel kost zo'n privéwellnessje? Vraagt het veel onderhoud? En hoe maak je er optimaal gebruik van? Fabrikanten Jan Allaert van Belle et Moi en Katrien Verhaeghe van Verhaeghe Chalet en Sauna geven advies. “Tussen twee sessies moet je minstens even lang rusten als je eerste saunabeurt geduurd heeft.”
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.