rv
Volledig scherm
PREMIUM
© rv

De prijzen van 30 speelgoedartikelen vergeleken in de 3 grootste webwinkels: “Vooral bij Bol.com kunnen ze danig schommelen”

Elke week onderwerpen we dagdagelijkse producten aan een test. Waar vind je nu online het goedkoopst alle favoriete speelgoed voor je kroost? Om dat uit te maken, vergeleken we de prijzen van 30 verschillende speelgoedartikelen in de webwinkels van de Grote Drie: Dreamland, Fun en Bol.com. 

8 reacties

 • raf peeters

  8 maanden geleden
  @Johan Gert, nooit een productie van zo'n blokken gezien,wordt door matrijzen geduwd en blokken wor-den in een gigantische wasmachine gewassen voor verpakt.Dozen waar ik over heb is voor 12 jarige,zie een 3 jarige geen Lamborghini van 4000 stukken samen steken en laten we eerlijk zijn ,eens die wagens gebouwd haal je die misschien nog 1 keer uit elkaar om weer ineen te steken,meest wordt er mee gespeelt en haalt men ze niet meer uiteen.Kwaliteit/prijs lego is geld niet waard,bij Ali net zo goed
 • Johan Gert

  8 maanden geleden
  Raf peeters, het plastiek en kwaliteit is zeker niet hetzelfde: ik ben zelf een fervent lego fan en heb al voldoende kunnen vergelijken. Ik begrijp dat Lego heel duur kan zijn, maar ik zou nooit dat plastiek van bootleg merken vertrouwen voor mijn kinderen/kleinkinderen.Je merkt soms dat er nog smeer van de machines/mallen op zit!Brickwatch is een zeer goede site voor lego prijzen te vergelijken(ook met Amazon)
 • Erwin VD

  8 maanden geleden
  Het is altijd beter zich tegenwoordig eerst op internet te informeren over de prijzen van artikelen; Het kan inderdaad een 10tallen Euro's verschillen voor eenzelfde product. Doch vergeet ook niet voor af te rekenen of de verzendingskosten al zijn verrekend. Want daar kan ook nog tot 10€ bijkomen in sommige gevallen als men onder een bepaalde afreken prijs blijft.
 • kris deka

  8 maanden geleden
  Bij Carrefour hebben ze op een deel laagste prijs garantie dus daar koop ik ook veel.
 • Patrick Kelchtermans

  8 maanden geleden
  bol.com kan interessant zijn, maar je moet inderdaad continu prijzen vergelijken. Mijn jongste was gek van playmobil, nu te oud geworden, maar bol was altijd met veel voorsprong de duurste. Op grote dozen kon het verschil oplopen tot 30 à 40 euro tgo andere winkels en nog hoger als er elders een actie was op die ene bepaalde doos. Ook al meegemaakt dat ik iets bestelde bij bol en dan kreeg ik iemand anders zijn retourtje en bleek de inhoud niet meer compleet. Uitkijken is de boodschap!

Geld