Volledig scherm
PREMIUM
© ShutterStock

De 10 ultieme tips van promojagers: zo bespaar je volgend jaar meer in supermarkt en bij (online) shoppen

Niemand betaalt graag meer dan nodig en dat zal in het nieuwe jaar niet anders zijn. Gunther Devisch van de Facebookgroep Promojagers België - waar intussen ruim 260.000 leden de strafste acties met elkaar delen - onthult hoe je in 2021 meer kan besparen en de interessantste koopjes kan doen. Zowel in de supermarkt als bij het (online) shoppen. Dit zijn zijn tien gouden tips.

22 reacties

 • Marko Decandt

  2 maanden geleden
  Als er promo's staan op producten, dat we sowieso al kochten, waarop je korting krijgt bij aankoop van een groot aantal, er dan ook veel van kopen. Is toch niet weggesmeten (geen bederfbare producten natuurlijk). En voor de online aankopen, heb ik via mijn werk voor zowat elke webwinkel korting op vouchers. Daarmee sparen we op een jaar soms toch al rap 200€ a 300€ uit. Je verschiet soms hoeveel je op een jaar online hebt gekocht.
 • August Van den Berg

  2 maanden geleden
  Even op je werk informeren of je gebruik kunt maken van benediet at work. Daarmee heb ik al veel bespaard met kadootjes. En als je een gift doe voor een goed doel. Ineens voldoende storten zodat je het kunt inbrengen. Beter veel bij 1 goed doel dan 10 kleine.
 • Albert Pittevils

  2 maanden geleden
  Je kan het hele jaar door veel goedkoper online en meestal in het buitenland kopen. Voor kledij: gaan passen in een winkel, buiten wandelen met de juiste maat op zak en bestellen maar. Voeding is wat anders maar het lukt als men naar verschillende supermarkten gaat. Mijn beste tip is: groenten uit je eigen tuin!
 • Martina Heremans

  2 maanden geleden
  Ik koop enkel wat wij nodig hebben
 • nicole desseyn

  2 maanden geleden
  Promojagers niet altijd geloven ik koop enkel wat en wanneer ik t nodig heb op een enkele uitzondering na
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!

Geld