Vanille-ijs van Carrefour.
Volledig scherm
Vanille-ijs van Carrefour. © RV/Carrefour

Carrefour roept vanilleroomijs terug

Winkelketen Carrefour heeft vanilleroomijs van het eigen merk teruggeroepen wegens een te hoog gehalte aan residu van het gewasbeschermingsmiddel ethyleenoxide. Dat meldt de winkelketen.

 1. PROMOJAGERS SUPERTIP. “Belachelijk goedkoop” koffieapparaat mét gratis koffiecups

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. “Belache­lijk goedkoop” koffieappa­raat mét gratis koffiecups

  Koffieliefhebbers op zoek naar een koopje moeten deze week bij winkelketen Electro Depot zijn. Zowel in de winkels als op de webshop kan je er een Dolce Gusto espressoapparaat op de kop tikken voor 29,95 euro. Je krijgt er bovendien drie dozen koffiecups bij. “Dat is belachelijk goedkoop eigenlijk”, vindt Gunther Devisch van Promojagers België. Hij maakt er zijn wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Is de vis op uw bord op een duurzame manier gevangen en bereid? Veertien bedrijven krijgen erkenning voor hun inspanningen
  Oostende

  Is de vis op uw bord op een duurzame manier gevangen en bereid? Veertien bedrijven krijgen erkenning voor hun inspannin­gen

  Gaat de mens die uw pladijs of garnalen bereidt op een duurzame manier te werk? Naast rederijen kunnen vanaf nu ook visserijbedrijven of restaurants die inspanningen leveren op het vlak van duurzaamheid, aanspraak maken op een certificaat. De eerste 14 certificaten werden uitgedeeld in aanwezigheid van onder meer minister voor Visserij Hilde Crevits (CD&V).

Geld