Zoo van Antwerpen
Volledig scherm
PREMIUM
Zoo van Antwerpen © Carline Vandercruyssen

Budgetreisblogster zocht goedkoopste tickets voor Zoo, Pairi Daiza en Grotten van Han: “Wie een beetje oplet, kan mooie kortingen versieren”

Veel Belgen vieren deze zomer vakantie in eigen land, maar ook een staycation met daguitstappen kan prijzig uitvallen. Budgetreisblogster Caroline Buytaert gaat deze zomer op zoek naar de leukste en goedkoopste dagtrips. Een dagje naar de dierentuin kost een gezin van vier tegen het volle tarief om en bij de 120 euro. Maar dat kan anders, ontdekte Caroline, die het internet afspeurde naar acties. “Wie niet te ver woont en goedkoop naar de zoo wil, kiest het best voor een combiticket van de NMBS”, zegt ze.

  1. Op reis naar het buitenland? Dit moet je weten voor je naar deze Europese landen vertrekt
    PREMIUM

    Op reis naar het buitenland? Dit moet je weten voor je naar deze Europese landen vertrekt

    We kunnen dan toch reizen deze zomer. Veel Europese lidstaten openen hun grenzen zelfs graag voor toeristen. En mondmasker en afstandsregel buiten beschouwing gelaten, valt het met dat 'nieuwe reizen' nogal mee, vindt Robrecht Willaert van 'Travel Magazine'. "Het is vooral zaak om te reserveren: zomaar ergens binnenwandelen, kan niet meer." Dit is wat je moet weten voor je naar deze populaire Europese reisbestemmingen vertrekt.

Geld