Volledig scherm
© Shutterstock

'Brave spaarder' is in tien jaar 15% armer geworden

148 reacties

 • Erik Henderickx

  2 jaar geleden
  Ik vraag mij af wie dat geld in zijn zakken heeft gestoken: KBC 2 miljard winst op 30/09/2018? Nadenkertje! Ik haal mijn geld af.
 • Eric De landtsheer

  2 jaar geleden
  Klopt niet, sparen doet men in brokken en stukken, wie 10 jaar geleden begonnen is heeft dat maandelijks of jaarlijks opgebouwd, dus ook deze maand of verleden maand of jaar bijgespaard. Het startkapitaal van 10 jaar geleden is mss 15% minder waard, maar niet alles daartussen en zeker niet laatste bedrag. Die boerenfilosofie gaat niet op.
 • WALTER WIELANDT

  2 jaar geleden
  een vb,,,voor de euro 18 bfr nu +- 3 euro +- 120 bfr.en zo is dat bij alles,,maar de lonen dat is wat anders !!! en beleggen = aan misschien alles kwijt !Het spaargeld op de boekjes steekt de regering en de banken hun ogen uit en dat zouden ze graag hebben de hufters !!!!
 • Cor Dierckx

  2 jaar geleden
  Aandelen brengen op (voor de rijken) gegarandeerd dat ze met uw geld weg zijn als gewone sterveling.
 • bart vansteenkiste

  2 jaar geleden
  15% hum hum , dan gaan we nog niet spreken van wat een mens nodig heeft in een maand om rond te komen , eten , voeding algemeen , bezinne , 15% armer , ik zou het anders formuleren , sinds de invoering van de euro is alles 50% geduurd en reken het maar eens uit voor de invoering of juist de euro hing een mens voor zelfde zijn kar gaan vullen in den aldi met 50 euro nu heb je 100 euro nodig voor zelfde dus dat is 50% duurder
 1. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel

 2. Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren
  Play

  Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren

Geld