Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Bol.com verbiedt term 'Zwarte Piet’: “Iedereen moet zich welkom voelen bij ons”

Bol.com gaat de term 'Zwarte Piet' niet meer gebruiken in titels en productomschrijvingen. In plaats daarvan zal enkel het woord 'Piet' gebruikt worden. Ook de term ‘huidskleur’ om bijvoorbeeld panty’s aan te prijzen verdwijnt. Binnenkort moet ‘beige’ of een andere passende kleur gebruikt worden.

96 reacties

 • Boris Rodznik

  2 jaar geleden
  De pot op met bol.com. Zal er niets meer kopen. Jullie moeten niet aan politiek te doen maar gewoon dingen verkopen.
 • GINETTE MILLECAM

  2 jaar geleden
  Vanaf nu zal ik geen enkele aankoop meer doen bij jullie. Ge kunt de pot op
 • Joëlle Verstraete

  2 jaar geleden
  De traditie blijft. Met of zonder Bol en hun gevolg. Veel succes met jullie nieuwe klanten. BLM gadgets zullen goed verkopen.
 • Marc Van Opstal

  2 jaar geleden
  Ze hebben anders ook een grote BLM collectie. Zou daar ook het "voortschrijdend inzicht" voor gelden. Gaan die bullen ook uit de catalogus verwijderd worden?
 • Jurgen Vanheessen

  2 jaar geleden
  Enzo gaat de afbraak verder van onze maatschappij. Wij mogen geen menig meer hebben want die is altijd rasictis. Moest gans belgie stemmen op het VB. Zullen .ze nog niet mogen regeren. Door het cordon en dan maar vragen aan de mensen niet rasictis te zijn en verdraag te zijn maar de politiek is een voorbeeld van de maatschappij. Goed bezig
 1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.