Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Bol.com verbiedt term 'Zwarte Piet’: “Iedereen moet zich welkom voelen bij ons”

Bol.com gaat de term 'Zwarte Piet' niet meer gebruiken in titels en productomschrijvingen. In plaats daarvan zal enkel het woord 'Piet' gebruikt worden. Ook de term ‘huidskleur’ om bijvoorbeeld panty’s aan te prijzen verdwijnt. Binnenkort moet ‘beige’ of een andere passende kleur gebruikt worden.

96 reacties

 • Boris Rodznik

  2 jaar geleden
  De pot op met bol.com. Zal er niets meer kopen. Jullie moeten niet aan politiek te doen maar gewoon dingen verkopen.
 • GINETTE MILLECAM

  2 jaar geleden
  Vanaf nu zal ik geen enkele aankoop meer doen bij jullie. Ge kunt de pot op
 • Joëlle Verstraete

  2 jaar geleden
  De traditie blijft. Met of zonder Bol en hun gevolg. Veel succes met jullie nieuwe klanten. BLM gadgets zullen goed verkopen.
 • Marc Van Opstal

  2 jaar geleden
  Ze hebben anders ook een grote BLM collectie. Zou daar ook het "voortschrijdend inzicht" voor gelden. Gaan die bullen ook uit de catalogus verwijderd worden?
 • Jurgen Vanheessen

  2 jaar geleden
  Enzo gaat de afbraak verder van onze maatschappij. Wij mogen geen menig meer hebben want die is altijd rasictis. Moest gans belgie stemmen op het VB. Zullen .ze nog niet mogen regeren. Door het cordon en dan maar vragen aan de mensen niet rasictis te zijn en verdraag te zijn maar de politiek is een voorbeeld van de maatschappij. Goed bezig
 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 1. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.
 2. PROMOJAGERS SUPERTIP. Kruidvat geeft tot 75 procent korting en deelt gratis producten uit: “Ik betaalde maar 6,22 euro. Er ging 93,86 euro af!”
  16

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. Kruidvat geeft tot 75 procent korting en deelt gratis producten uit: “Ik betaalde maar 6,22 euro. Er ging 93,86 euro af!”

  De leden van Promojagers België - die de strafste koopjes met elkaar delen - reppen zich dezer dagen en masse naar kruideniersketen Kruidvat. Je krijgt er 75 procent korting op een hele reeks artikelen met een gele sticker en er zijn zelfs gratis pods van Dash te scoren. Dat doet de rekening aan de kassa bij sommigen drastisch omlaag gaan.