Bezoek aan kinesist wordt duurder

Een bezoek aan de kinesist wordt binnenkort wellicht een stuk duurder. Veel kinesisten vinden dat ze te weinig verdienen én zijn het niet eens met de nieuwe tarieven die de overheid hen oplegt. Ze dreigen zich massaal af te wenden van de prijsafspraken, zodat ze hun eigen tarieven kunnen bepalen.

11 reacties

 • Ron Bakker

  4 jaar geleden
  Waarom kiezen dan voor dit beroep je weet toch op voorhand wat je verdient daarna niet komen janken
 • Ron Bakker

  4 jaar geleden
  Als mijn rug vast zit moet ik naar de osteopaat doet altijd het zelfde vraag mij af waarom een kine dat ook niet kan leren Hij drukt even op je wervels ,kijken ze als je je bukt welke wervel vast zit , Moet je met je handen kruiselings je schouders vast nemen Je wordt brut opgetrokken tot je wervel kraakt dat was het dan € 60 geen terugbetaling ik ben bij verschillende osteopaat geweest doen allemaal het zelfde vraag me af waarom in kine dat niet kan ?
 • Dany Herman

  5 jaar geleden
  Verleden jaar moest ik ook naar zo'n geldwolf en ben lekker thuis gebleven en dus wat langer kalmpjes aangedaan en nu goed in orde Men forceert genezing zodat je rapper aan het werk kan dit is het doel en ge moet er flink voor betalen
 • GERARD DE PELECIJN

  5 jaar geleden
  Wie niet betaald zal afzien maar anders ook!
 • leon renard

  5 jaar geleden
  Ik betaal 25 euro plus een supplement van 15 euro per beurt (uit eigen zak) voor het gebruik van een speciaal apparaat. Die 15 euro extra is niet verplicht, maar dan krijg je "gewone" kine. Ik heb daar geen probleem mee. Een kinesist moet ook de investering doen.
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.