Illustratiebeeld van de Bel20.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld van de Bel20. © BELGA

Beursanalisten kiezen hun favoriete aandelen voor het najaar: aan deze bedrijven kan je het meest verdienen

2019 kleurt op de beurzen voorlopig een pak beter dan 2018. Vorig jaar verloor de Bel20 — de 20 belangrijkste aandelen op de beurs in Brussel — zowat 18%, dit jaar gaat diezelfde Bel20 weer stevig omhoog. Vraag is wat dat de laatste drie maanden van dit jaar zal geven. Want met een dreigende brexit zonder akkoord, een mogelijke recessie en de handelsoorlog tussen China en de VS kan dat najaar woelig zijn. Welke aandelen kunnen dat najaar in positieve zin kleuren? We vroegen vijf analisten welk aandeel er de komende maanden kan uitspringen.

 1. Is een kilometerverzekering voor jou financieel voordelig? Wij rekenen uit of een kilometerpolis écht gunstiger is
  PREMIUM

  Is een kilometer­ver­ze­ke­ring voor jou financieel voordelig? Wij rekenen uit of een kilometer­po­lis écht gunstiger is

  Op zoek naar een nieuwe wagen, maar ook van plan de komende tijd vaker te telewerken? Misschien is een kilometerverzekering dan een betere optie, zeker nu de helft van de Belgen de wagen (veel) minder gebruikt. Wij rekenen uit of een kilometerpolis écht financieel voordelig is voor bezitters van een stadsauto, een middenklasser of een premiewagen, en zoeken uit welke kortingen de verzekeraars aanbieden.
 2. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”

Geld