Sommige banken laten toe dat u (een deel van) de te lenen som in een zogenaamd hypothecair mandaat of hypothecaire volmacht onderbrengt.
Volledig scherm
Sommige banken laten toe dat u (een deel van) de te lenen som in een zogenaamd hypothecair mandaat of hypothecaire volmacht onderbrengt. © Shutterstock

Bespaar 1.000 euro op uw lening met een hypothecair mandaat

SparenAls u een hypothecair krediet afsluit, brengt dat kosten met zich mee. Een notariële akte opmaken en de hypothecaire waarborg inschrijven leveren vaak een gepeperde rekening op. Een hypothecair mandaat is een goede manier om deels aan die kosten te ontsnappen. Volgende aandachtspunten helpen u om maximaal van de voordelen te profiteren.

4 reacties

 • john nauwelaerts

  3 jaar geleden
  zonder immokantoor bespaar je op elke 100 000 euro 3000 euro + 630 euro btw dus op een woning van 250 000 euro is dat 9075 euro btw inbegrepen niet slecht he
 • Gino Denil

  3 jaar geleden
  Eigenlijk zou je ook een korting op de registratierechten van de overheid moeten krijgen als je koopt zonder lening. Je kan dan immers niet genieten van het fiscaal voordeel. Dus de overheid bespaart geld. Bovendien bouw je geen schuld op. En een economie met minder private schulden staat sterker bij een financiële crisis.
 • Fonske Beys

  3 jaar geleden
  Bespaar honderdduizenden door zonder makelaars te bedrogen worden .
 • Tisomzeep

  3 jaar geleden
  Bespaar 10 duizenden euro’s en laat niet onmiddellijk uwe hof en dure badkamer meeaanleggen / bouwen
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.

Geld