(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © BELGA

Benzineprijs klimt morgen naar nieuw record: 1,799 euro voor liter benzine 95

De prijs voor een liter benzine 95 (E10) stijgt morgen naar een nieuw record. Aan de pomp kost een liter dan maximaal 1,799 euro per liter. Dat meldt de FOD Economie. Het gaat om een stijging met 2,9 cent. Ook diesel wordt opnieuw duurder. 

81 reacties

 • robert VAN DYCK

  5 maanden geleden
  waar is dat beruchte cliqcuet-systeem nu, veel praten en niets doen, einde van de maand wel ontvangen
 • Henri Demeer

  5 maanden geleden
  electrisch rijden wordt nog véél duurder , daar klappen ze niet van de verkopers, herladen voor 100 km nadert al de 20 € en er zal nog wel een stroomaccijns bij verzonnen worden .
 • Geert Remans

  5 maanden geleden
  Ze vinden telkens wel een reden om op te slaan
 • GEERT ENGELS

  5 maanden geleden
  De Wever, die de wijsheid in pacht heeft, zal dat allemaal wel oplossen.
 • Lisette Theunis

  5 maanden geleden
  Iemand zal hun gatenkaas moeten dichten na de winter. Deze Vivaldi regering bezorgt ons een nooit geziene inflatieopstoot, met enorme betalingsproblemen tot gevolg. We betalen ons blauw aan zowat alles. Het risico op stagflatie is vandaag een realiteit geworden. Hopelijk voorzien ze overal tijdig voldoende opvang en gaarkeukens. Deurwaarder zal een knelpuntberoep worden.
 1. Tankstation in Lommel verhoogt prijs... omdat er te veel Nederlanders komen tanken
  Play

  Tankstati­on in Lommel verhoogt prijs... omdat er te veel Nederlan­ders komen tanken

  Een tankstation van Lukoil in Lommel, vlakbij de Nederlandse grens, verhoogt de benzineprijs... omdat er teveel Nederlanders komen tanken. Benzine is bij ons 30 à 40 cent per liter goedkoper dan in Nederland en daarvoor steken onze noorderburen graag de grens over. Gevolg: zeker in het weekend gevaarlijk situaties, met auto’s die op het fietspad staan aan te schuiven. Burgemeester Bob Nijs (CD&V) vroeg dat het tankstation ingreep en Lukoil verhoogde tijdelijk de prijzen. Bekijk hierboven de volledige reportage.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?