Volledig scherm
© Photo News

Benzine vanaf donderdag goedkoper

ConsumentBenzine tanken wordt donderdag goedkoper. Dat blijkt uit cijfers die de federale overheidsdienst Economie heeft vrijgegeven. De maximumprijs voor een liter benzine 95 (E10) daalt met 1,6 cent tot 1,4980 euro per liter.

0 reacties

 1. De eigenzinnige top 5 van het Autosalon van onze journalist: “Ik zou niemand aanraden nu al een elektrische auto te kopen”
  PREMIUM

  De eigenzinni­ge top 5 van het Autosalon van onze journalist: “Ik zou niemand aanraden nu al een elektri­sche auto te kopen”

  Heikele oefening, de opdracht die de baas me meegaf: rondje lopen op het Autosalon van Brussel en mijn eigen top vijf samenstellen. Waarom dat ‘tricky’ is? Omdat je niet weet door wat je je moet laten leiden. Door de algemene trend van de automarkt, richting elektriciteit of minstens hybride? Door de kurkdroge rede, het antwoord op de vraag wat nu eigenlijk best is voor de consument? Of misschien dan toch je eigen liefde voor wielen, aangezien autorijden nog altijd een kwestie van emotie is? Het is een combinatie van alle drie geworden. Vijf keuzes, vijf auto’s, vijf argumenten.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen

Geld