Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Benzine tanken weer duurder vanaf vrijdag

Benzine tanken wordt vrijdag weer duurder. Dat meldt de federale overheidsdienst Economie.

9 reacties

 • luc bruyndonckx

  1 jaar geleden
  Ook wie investeerde in een auto op CNG is nu helemaal de dupe, die kunnen nog een geluk wel benzine tanken ook. CNG staat al 2 euro per liter. Als er genoeg rondrijden op cng of wat dan ook , dan gaat deze regering u pakken in uw geldbeugel. Het ultieme bewijs dat het de regering enkel om centen te doen is. Ministers hebben geen kennis van zaken. Ze doen maar wat. Eerst is diesel goed, dan belasten, dan is CNG goed, dan is het elektrisch, zonder de kennis over enorm vervuilende batterijen.
 • Philippe Vanbelleghem

  1 jaar geleden
  en dit ten goede van de overheid , zoals de torenhoge gas & Elek. prijzen . De corona put wordt zo weer gevuld met de Btw inkomsten . Alle verdoken taksen zijn goed om de torenhoge staatsschuld te minderen renkoste van de werkende mensen .
 • Daniel Bamps

  1 jaar geleden
  Het geld dat momenteel aan covid-steun voor bedrijven gul verdeeld wordt moet van ergens komen. Wij betalen daar allemaal voor , of we daar mee akkoord gaan of niet. De bedrijven rekenen nochtans hun meerkosten aan de klanten door.2 keer jackpot .
 • Jozef adriaense

  1 jaar geleden
  Hoe komt het in feite dat in landen zoals Thailand de benzine prijs al 3 jaar amper verhoogd is .. pure geldklopperij..
 • Paul Boutsen

  1 jaar geleden
  Elke prijsstijging op de internationale markt wordt gretig doorgerekend, elke prijsdaling op de internationale markt wordt steeds vergeten.
 1. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.