Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Klaas De Scheirder

Belg trekt weer vaker naar fysieke winkels: onlineverkoop neemt licht af

We vinden stilaan opnieuw de weg naar de fysieke winkel. Voor het eerst sinds de digitale explosie door de pandemie neemt de onlineverkoop in ons land (licht) af. Luxegoederen blijven het online wel erg goed doen, blijkt uit de recentste Salesforce Shopping Index.

9 reacties

 • Lieve Van Tallo

  2 maanden geleden
  Te veel problemen met online verkoop, zeker als het niet goed zit en je doet een retour. Heel gedoe om je geld terug te krijgen. Liever fysiek zeker nu het kan en mag.
 • luc vlemincx

  2 maanden geleden
  Dat zal nog meer toenemen als de mondmaskers verdwijnen.
 • Veronica Voorhelst

  2 maanden geleden
  Ik koop nooit on-line. Ge moet zien wat ge koopt, anders kunt ge zeker de helft terugsturen met alle last vandien.
 • Joske Zeeuw

  2 maanden geleden
  Naar de lokale winkels ga ik om te kijken en te vergelijken, om dan daarna stukken goedkoper te bestellen online. Net nog een bestelling gedaan voor 29 euro online, in de winkel had hetzelfde 95 euro gekost. En algemeen ben je online toch 10a 20% goedkoper gesteld, maar ook daar is het vergelijken van prijzen nodig natuurlijk.
 • Willy Bogaert

  2 maanden geleden
  En cash betalen dat werkt altijd zonder VISA en Fortis
 1. Poetin noemt crypto valabel betaalmiddel
  7

  Poetin noemt crypto valabel betaalmid­del

  Vladimir Poetin vindt dat cryptomunten "het recht hebben om te bestaan en gebruikt kunnen worden als een betaalmiddel". Dat heeft de Russische president gezegd in een interview met CNBC, zo blijkt uit een afschrift dat donderdag op de website van het Kremlin is gepubliceerd. De uitspraken van Poetin komen er terwijl regulatoren in verschillende landen cryptomunten steeds argwanender bekijken, omdat ze vrezen dat die gebruikt kunnen worden voor witwassen en andere criminele activiteiten.

Geld