Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Autoleningen waren nog nooit zo goedkoop

SparenNooit eerder was het zo goedkoop om te lenen voor een auto. Het beste aanbod was vorig jaar te vinden bij Beobank, met een tarief van 0,89 procent. KBC en Belfius starten het nieuwe jaar met een nog lagere rente van 0,85 procent en waarschijnlijk volgen er de komende dagen nóg betere aanbiedingen.

14 reacties

 • Dirk Zwartenbriek

  5 jaar geleden
  De meeste autofabrikanten doen het aan 0% dus waarom bij een bank nog lenen da ze nu maar eens gaan afzien jarenlang geprofiteerd van werkende mens
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Er zijn er hier die meer % op hun spaarrekening krijgen den dat ze moeten betalen voor een autolening? De beste spaarrekening vandaag in BE is bij DB(1.3%), doch beperkt tot 500€/maand. Al de andere spaarrekeningen zitten onder die 0.85% , de meeste zelfs à 0.11.. Misschien zijn dat spaarrekeningen in buitenland, maar dat wordt er niet bij gezegd..
 • Dominik op de beeck

  5 jaar geleden
  Net nieuwe diesel gekocht =D
 • Michiel Claessens

  5 jaar geleden
  Volgende wagen (nieuw of tweedehands) zal ik ook voor gaan lenen. Je zou dom zijn van niet. Mijn geld brengt een heel pak meer op dan de kost van de lening en zo houd ik ook nog steeds een heel mooie buffer open, moest er iets gebeuren.
 • Harry Zona

  5 jaar geleden
  Het file-probleem ... liggen crediet-verleners niet wakker van. Ook simpele zielen met bedrijfswagen en tankkaart staan graag in de file. Afschaffen die handel.