Bio Planet
Volledig scherm
© Bio Planet

Antwerpen verwelkomt eerste Bio Planet in de stad (en er volgen meer steden)

Morgen opent het eerste Bio-Planetfiliaal in het centrum van Antwerpen. De biosupermarktketen van Colruyt Group opent zo voor het eerst een winkel in een grote stad. Het plan is om in de toekomst nog meer van die stadswinkels te openen.

4 reacties

 • Man Wauters

  3 jaar geleden
  Het enige wat daaraan echt is, is de overdreven prijs.
 • Jonas DeBakker

  3 jaar geleden
  als ze al sjoemelen met het vlees, dan geloof ik niet echt dat bio producten ook echt bio zijn. Je plakt gewoon een stickertje met bio op de tomaatjes en hup, je kan een euro meer aanrekenen. ...
 • pierre Van den Wijngaert

  3 jaar geleden
  Antwerpen word de groene hoofdstad van Vlaanderen,zie al die investeringen in fietspaden,fietsbruggen,en fietsautostrades,openbaarvervoer en de overkapping van de ring, nieuwe parken en de groene ring rond de stad. En als eerste stad de vervuilende wagens uit de binnenstad verwijderd!!!ik ik hoop dat ook de niet Groenen nog enige aandacht krijgen van het stadsbestuur??
 • Emi Hergersberg

  3 jaar geleden
  Alles zou vanzelfsprekend bio moeten zijn. Het gaat hier weer om de winst. De garantie dat alles in de bio winkel werkelijk bio is, betwijfel ik... wat men ook mag beweren of wat er ook op het etiketjevermd wordt. Als ik bio aardappelen kweek en buur gebruikt pesticiden, dan zijn mijn bio producten slechts een illusie.
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee

Geld