Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Angst om te beleggen? Start met een gerust hart dankzij deze tips

SpaargidsNu het traditionele spaarboekje bijna niets meer opbrengt, overweegt u misschien al alternatieve manieren om te sparen. Beleggen rendeert doorgaans meer, maar veel mensen durven dat vaak niet goed aan. Met de volgende vijf tips kan u met een gerust hart starten met beleggingen.

6 reacties

 • Eric De landtsheer

  5 jaar geleden
  Best gewoon opdoen. Dan hebt ge het zelf opgedaan. Beleggen is niet waard je tijd en geld te investeren, en om bankiers met mijn geld te laten knoeien, zie ik ook niet zitten.
 • Ivan .Vanmechelen

  5 jaar geleden
  Beleggen ja fijn zelfs. Ik ken er eentje die heeft er een kleine boerderij aan over gehouden. Hij was begonnen met een grote dat wel.
 • Andy De Schieter

  5 jaar geleden
  Cryptomunten, snelste winst, maar mogelijk ook snelst verlies, daar moet je rekening mee houden. En naar erfenis toe, 0 procent aan de staat afgeven. En daar is de staat natuurlijk razend op.
 • jean-pierre rejek

  5 jaar geleden
  Schrik om te beleggen ,wat een mooie uitleg van die adviseurs,vraag ééns aan de mensen die op de beurs veel geld hebben verloren met hun goede aandelen of zijn ze het al vergeten ,ge kunt veel geld verliezen of ge kunt minder geld verliezen en als dat het niet is belasten ze u nog eens aan 35% en daar gaat uw beetje winst of niet waar zeker hé adviseurs .
 • Dany Herman

  5 jaar geleden
  Raad van belegger die sedert 1998 al bezig is koop NOOIT BELGISCHE AANDELEN want regering onteigent u en laat u achter met niets Vb Fortis,Dexia en Arco de goede huisvader aandelen bij uitstek waar regering nefaste beslissingen genomen heeft met cd&v in hoofdrol