Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Aardgasprijzen historisch laag: zo profiteert u er maximaal van

EnergieDe gasfactuur voor een huishouden met een doorsnee verbruik bedroeg in juli en augustus volgens energieregulator Creg (Commissie voor de Regulering van de Elektriciteit en het Gas) gemiddeld 1.031 euro. Dat is een daling van meer dan honderd euro ten opzichte van juni, waarmee we ook fors onder de prijzen van onze buurlanden duiken. 

14 reacties

 • EM Ve

  3 jaar geleden
  Laat u niet vangen. Het regeerakkoord probeert de gas te "promoten" We kennen hun trucs. Eens voldoende gebruikers...komt de afrekening met nadruk op rekening!
 • Jos Spriet-Dewaele

  3 jaar geleden
  De gasprijs is hisorisch laag daar ben je vet mee als er geen gas in de straat ligt en er ook niet komt door de nieuwe wet
 • johan de groote

  3 jaar geleden
  Het is een echte schande dat onze beleidsmakers toestaan dat er 'gesjacherd' kan worden met de prijzen van basisbehoeften.
 • Lindsy houtmeyers

  3 jaar geleden
  Ik ga voor de staat hun portemonnee niet in de kou zitte kan ik het ni meer betalen dan is het per maand en wij verbruike veel aardgas meer als gemiddeld hebben altijd betaald maar er zijn natuurlijk heeel veeeel mensen die onozele brol verkiezen bove standaard levensstijl en dan is alles duur natuurlijk!!!
 • patrrik versys

  3 jaar geleden
  De gasprijs is misschien historisch laag maar op mijn factuur is hij 1/4 duurder geworden, dit is de gasprijs en niet de taksen